Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası
Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası

14 Ekim Binance Coin fiyat analizi: BNB için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcıların Binance’teki ücretler için ödeme yapmalarına yardımcı olmak adına oluşturulan yerel token Binance Coin, bu yıl ilk 10 kripto arasında yerini aldı. Eylül ortasında, dijital varlık tüm zamanların en yüksek değeri olan 33,83 dolara ulaşırken bir hafta içinde %30’dan fazla düşerek 21 Eylül’de 22 dolara geriledi. O zamandan beri varlık, yükseliş ivmesini yeniden yakalayarak yine 30 doların üzerine çıktı.

Bu haberin yazıldığı esnada BNB 4,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile 6. sırada yer alıyor.

4 saatlik Binance Coin Grafiği

14 Ekim Binance Coin 4 saatlik fiyat grafiği
14 Ekim Binance Coin 4 saatlik fiyat grafiği

4 saatlik grafik, orta vadeli bir fiyat yönünü doğrulasa da kısa vadeli grafikte Binance Coin için temel seviyeleri anlamak önemli. BNB şu anda 0,786 Fibonacci hattının (30,094 dolar) hemen üzerindeki konumunu konsolide ediyor, bu da Binance Coin için bir sonraki fiyat hedefinin tüm zamanların en yüksek fiyatı olarak kaldığı anlamına geliyor. Güçlenmek için konsolidasyonun en az 24 saat daha sürmesi gerekirken bunlar başka bir yükseliş dalgası için güçlü sinyaller olarak karşımıza çıkıyor..

50 Hareketli Ortalamadan destek alan fiyat, yükseliş ivmesini başlatabilmesi alinde bu hafta içinde direnci 33,83’da yeniden test edebilir.

Stokastik RSI, ayıların geçici olarak fiyat yönünü kontrol ettiğini, ancak mavi çizgi aşırı satım bölgesine yaklaştıkça bir tersine dönüşün gerçekleşebileceğini öne sürdü.

1 saatlik Binance Coin grafiği

14 Ekim 1 saatlik Binance Coin fiyat grafiği
14 Ekim 1 saatlik Binance Coin fiyat grafiği

Orta vadede, Binance Coin başka bir ATH’ye doğru ilerleyebilirken, 1 saatlik grafik tarihsel bir ikilem gösterdi. Ekim ayının başında, fiyatın 50 Hareketli Ortalamayı destek olarak yeniden test ettiği görüldükten sonra bir ani çöküş yaşanmıştı. Şu anda da benzer bir durum yaşanıyor ve yukarı doğru başarısız bir hareket 28 ve 29 dolara kadar değer kaybına yol açabilir.

Öte yandan, fiyat buradan sekerse 50-MA’dan başarılı bir şekilde sıçrayarak bir destek alacağından, 33,83 dolarlık bir yeniden test şansı katlanarak artar. Piyasa göstergeleri bir fiyat pump’ını da destekliyor.

MACD, mavi çizginin turuncu çizgi ile yükseliş geçişini tamamlamaya çok yakın olduğunu ve RSI, satın alma baskısının şu anda satış baskısını aşağı çektiğini öne sürdü.

Bu arada milyon dolarlık bir varlık yöneticisi, 10 bin Bitcoin satın aldığını duyurdu. Detayları buradaki yazımızdan inceleyebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin