xrp
XRP yükselişinin arkasındaki 3 faktör

13 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP hala motoru ısındırmakla meşgul

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum geçen hafta fiyatlarını yukarı doğru çekerken, XRP hala motorlarını çalıştırmak için mücadele ediyordu.

Bitcoin ve Ethereum’un %6’nın üzerinde yükseliş gerçekleştirdiği geçtiğimiz hafta XRP için yüzde 3’lük artış önemli bir artış olarak görülmüyordu. Ancak şimdi XRP için farklı işaretler söz konusu.

XRP 4 saatlik grafik

4 saatlik bir grafik önümüzdeki birkaç saatteki anlık eğilimi göstermeyebilir. Ancak şu anda önümüzdeki 24-48 saat içinde ortaya çıkabilecek bir eğilimin göstergesini bize sunabilir. Görüldüğü gibi, fiyat şu anda yükselen bir üçgen modelini taklit ediyor ve bu her an güçlü bir yükselişin olması için bir kırılmaya neden olabilir. Fiyat, geçen haftanın başından bu yana 50 Hareketli Ortalama için önemli bir desteğe sahip olsa da, yükselişe geçmeden önce tekrar 0,254 $’a düşebilir.

MACD göstergesi ayrıca mavi çizginin turuncu çizgiyle yükseliş eğilimi için hazırlandığını ve yukarı doğru güçlü bir pump hareketine işaret ettiğini gösteriyor. .

XRP 1 saatlik grafik

Şimdi, 1 saatlik grafikte zaman çerçevesini kısaltarak  hareket ettiğimiz için, kırılma henüz tam olarak yükselişe işaret etmeiğinden, biraz volatilitenin hala yaygın olduğunu görüyoruz. 1 saatlik fiyat 50 Hareketli Ortalama’dan destek alırken, MA ile yakınlığını koruyor. Bu nedenle, yükseliş hareketi başlamadan önce XRP, desteği 0,254 $’da güçlendirmek için küçük bir düşüş yaşayabilir.

Bir long pozisyon 0,254 $ veya 0,257 $’dan açılabilir. Eğer fiyat sadece minimum yüzde oranında düşerse, ilk destek olarak 0,249 $ seviyesine bir stop-loss konulabilir. Bir rallinin ardından tokenın fiyat hedefi olan 0,265 $ seviyesinde bir kar elde edilebilir.

Bununla birlikte, Gösterge 50 aralığının altına düşmemesi gerektiğinden, Göreceli Güç Endeksi veya RSI dikkate alınmalı. Tokenın nihayetinde toplu yükseliş sürecini yansıtması için alıcıların satıcılardan daha yüksek bir baskı yapması gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin