featured

Fiyatı 10 doların altında olan ve yüksek potansiyelli altcoin’ler: MATIC, NEAR, FTM, XTZ, EOS, KDA

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası şu sıra oldukça durgun. Tam şu anda piyasaya giriş yapmak isteyen yatırımcılar en mantıklı coin’leri arıyorlar. İşte bu yazıda fiyatı 10 doların altında ve yüksek potansiyelli altcoin’ler olan Polygon (MATIC), Near (NEAR), Fantom (FTM), Tezos (XTZ), EOS (EOS) ve Kadena (KDA) hakkında bilgi verilecektir.

Her bir altcoin’in büyüme potansiyeli vardır. Muhtemelen piyasa tekrar düzelecek ve Mart 2022’nin sonuna kadar mevcut değerlerinden yükselecekler. Ancak her bir kripto para biriminin potansiyeli birbirinden farklıdır.

Eğer fiyatı 10 doların altında olan bir altcoin’e yatırım yapmak ile ilgileniyorsanız MATIC, NEAR, FTM, XTZ, EOS ve KDA en iyi seçenekleriniz olabilir.

Polygon (MATIC)

Bu yazının yazıldığı sırada (27 Şubat 2022) MATIC 1,52 dolardan işlem görüyor.

altcoin MATIC

Polygon’un (MATIC) tüm zamanların en yüksek değerine 2,92 dolara ulaştığı 27 Aralık 2021’de ulaştı.

1 Ocak tarihinde 2,57 dolar ile MATIC oldukça yüksek bir değerdeydi. En düşük değeri ise 24 Ocak tarihinde 1,32 dolardı. Bu, altcoin’in fiyatında 1,25 dolarlık bir düşüşe işaret eder.

Bunu göz önünde bulundurarak MATIC fiyatının mart ayının sonuna kadar 2 dolara ulaşabileceği söylenebilir. Bu da onu oldukça dikkat çeken bir konuma getirir.

Near (NEAR)

Bu yazının yazıldığı sırada NEAR 9,08 dolardan işlem görüyor.

NEAR tüm zamanların en yüksek 16 Ocak 2022 tarihinde 20,44 dolar ile ulaşmıştı.

Ocak ayı boyunca NEAR en düşük değerine doğru ilerledi. Bu değere 24 Ocak’ta 9,65 dolar ile ulaşıldı. Bu da kripto para biriminin değerinde %52 oranında 10,6 dolarlık bir düşüşe işaret eder.

Bu veriler göz önüne alındığında NEAR, mart ayı sonuna kadar 12 dolara ulaşabilir. Dolayısıyla altcoin, 10 doların üstüne çıkmadan hâlâ yatırım yapmak için mantılı bir konumdadır.

Fantom (FTM)

Bu yazının yazıldığı sırada FTM 1,72 dolardan işlem görüyor.

Fantom (FTM) tüm zamanların en yüksek değerine 28 Ekim 2021 tarihinde 3,46 dolarlık bir fiyat ile ulaştı.

Geçtiğimiz ay ise FTM en yüksek değerini 17 Ocak tarihinde 3,30 dolar olarak işaretlerken, en düşük noktasını ise 22 Ocak tarihinde 1,87 dolar olarak işaretledi. Bu, %43 oranında 1,43 dolarlık bir düşüş anlamına gelir.

Bu veriler ışında, FTM fiyatının mart ayı sonuna kadar 2,2 dolara kadar yükselebileceği söylenebilir.

Tezos (XTZ)

Bu yazının yazıldığı sırada XTZ 3,38 dolardan işlem görüyor.

Tezos (XTZ) tüm zamanların en yüksek değerine 4 Ekim 2021 tarihinde 9,12 dolar ile ulaşmıştı.

Geçtiğimiz ay içerisinde ise Tezos (XTZ) en yüksek noktasını 5,30 dolar olarak işaretlerken, en düşük noktasını ise 24 Ocak tarihinde 2,59 dolar olarak işaretledi.

Bu da %51 oranında 2,71 dolarlık bir düşüş anlamına gelir. Bu veriler ile mart ayının sonuna kadar altcoin’in 4,2 dolara kadar yükselebileceği yorumu yapılabilir.

EOS (EOS)

Bu yazının yazıldığı sırada EOS 2,22 dolardan işlem görüyor.

EOS tüm zamanların en yüksek seviyesini , 29 Nisan 2018 tarihinde 22,71 dolar olarak belirlemişti.

Geçtiğimiz ay ise 2 Ocak’ta en yüksek 3,26 dolara yükseldi. En düşük seviyesini ise 24 Ocak tarihinde 2,02 dolar olarak gördü.

Bu da altcoin’in %38 oranında 1,24 dolarlık bir değer kaybettiği anlamına gelir.

Bu veriler sonucunda, EOS fiyatının Mart 2022’nin sonuna kadar 3 dolara ulaşabileceği söylenebilir.

Kadena (KDA)

Bu yazının yazıldığı sırada KDA 6,23 dolardan işlem görüyor.

KDA tüm zamanların en yüksek seviyesine 11 Kasım 2021 tarihinde ulaşmıştı. Bu değer ise 27,64 dolar olarak kaydedilmişti.

Altcoin’in ocak ayındaki performansına bakacak olursak ise en yüksek değerine 1 Ocak tarihinde 12,98 dolar ile ulaştığını görebiliriz. En düşük değeri ise 24 Ocak tarihindeki 4,65 dolar seviyesi.

Bu da kripto para biriminin değerinde %64 oranında 8,33 dolarlık bir düşüş olduğu anlamına gelir.

Dolayısıyla 6,23 doların altcoin’e yatırım yapmak için iyi bir seviye olduğu söylenebilir. Bu veriler aracılığıyla KDA fiyatının mart ayının sonunda 7,5 dolara yükselme ihtimali var. Ancak eğer, KDA 6 doların altına düşerse yeniden düşünülebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin