featured

Piyasa liderleri yükselişe işaret ederken altcoin’ler nasıl tepki veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin 40,000 dolar seviyesinin üzerinde tutunmayı başarabilirse yükselişi hız kazanabilir. En büyük altcoin olan Ethereum ise 2,600 dolar seviyesindeki direnç noktası ile karşı karşıya. Öte yandan yakından takip edilen altcoin’lerden olan RUNE %15’in üzerinde bir artış kaydederken hedefi ise 10 dolar.

Bitcoin

38,000 doların altında aşağı yönlü bir kırılmanın ardından, BTC fiyatı 37,500 dolar civarında destek buldu. BTC, 38,000 dolar seviyesinin üzerinde iyi bir toparlanma dalgası başlattı.

Kripto para piyasa Bitcoin

Boğalar, fiyatı 38,500 dolar ve 21 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkarmayı başardı. Ayrıca saatlik grafikte 38,750 dolara yakın direnç noktasında önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşti.

Bununla birlikte, fiyat 39,250 dolarlık bölgenin yakınında önemli bir engelle karşı karşıya. Ana direnç ise hâlâ 40,000 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. 40,000 dolarlık bölgenin üzerinde net bir hareket, yeni bir artış için kapıları açabilir. Aksi takdirde bu gerçekleşemezse, piyasa liderinin fiyatı 37,000 dolara doğru düşmeye devam edebilir.

Ethereum (ETH)

ETH, bir yükseliş hareketi ile 2,500 dolarda bulunan destek noktasını test etti. Boğalar 2,500 dolar civarında kendilerini göstererek altcoin’i ağır kayıplardan korudu. Fiyat şu anda yükseliyor ve bu yazının yazıldığı sırada 2,550 doların üzerinde işlem görüyor.

altcoin ETH

Saatlik grafikte 2,570 dolarda bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşti. ETH, 2,585 doların ve 21 günlük hareketli ortalamanın üzerine bile tırmandı. Bununla birlikte, 2,600 dolarlık bölgenin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya.

2,600 doların üzerinde başarılı bir kapanış, daha fazla kazanç için hız kazanılmasına yardımcı olabilir. Bir sonraki önemli direnç boğaların kontrolü yeniden ele geçirebileceği 2,670 dolarda bulunyor. Yukarı yönlü bir kırılma olmazsa, fiyat sırasıyla 2,500 dolar ve 2,450 dolar seviyelerine doğru yeni bir düşüş başlatabilir.

RUNE

RUNE, 3,30 dolar seviyesinin üzerinde güçlü bir destek tabanı oluşturdu. Sonuç olarak, pozitif bölgeye geçmek için 4,00 dolar ve 4,50 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerinde istikrarlı bir artış başlattı.

Daha da önemlisi, günlük grafikte 5,65 dolara yakın dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde net bir hareket oldu. Fiyat 6,50 dolar seviyesinin ve 21 günlük basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

RUNE şimdi %20 oranının üzerinde bir artış ile 7,20 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Boğalar hareket halinde kalırsa, fiyatı net bir şekilde daha da yukarı çıkarabilirler.

Altcoin için bir sonraki büyük hedef 10 dolarda bulunuyor. Aşağı yönlü bir düzeltme yaşanırsa boğalar 6,50 dolar ve 6,20 dolar seviyelerini savunmak için aktif davranabilirler.

Diğer altcoin’ler

Cardano (ADA) 0,80 dolar seviyesinin yakınında kaldı. Büyük bir artışa başlamak için fiyatın yakın vadede 0,82 dolar ve 0,835 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını aşması gerekiyor.

BNB, 385 dolardaki kritik seviyesinin oldukça altında işlem görüyor. Ana destek 354 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. Olumsuz bir hareket gerçekleşirse ayılar, 320 doları test edebilirler.

Polkadot (DOT), 18 dolar seviyesinin altında birkaç düşüş işareti gösteriyor. 18 doların üzerinde net bir hareket olmazsa, fiyat 16,50 dolara kadar düşebilir.

Bir diğer yakından takip edilen altcoin’ler EGLD, KLAY ve GRT’dir. GRT ise 0,365 dolarda bulunan direnç bölgesinin üzerinde bir kırılma görüyor.

fxempire


 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin