16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

Yeni yükselişler yakın mı?: 6 Şubat Bitcoin Cash, IOTA ve Qtum fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, 460 dolarlık direncini aştı. Yakın vadede 500 dolarlık direnç bölgesini test etme olasılığı yüksek görünüyor.

IOTA ayrıca 0,45 doları aşan bir kırılma kaydetti ve 0,5 dolara küçük bir düşüş görebilir.

Son olarak, Qtum yükseliş ivmesiyle 3,77 doların üzerine çıktı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, IOTA, Qtum Price Analysis: 06 February

Bitcoin Cash, 460 dolarlık yüksek seviyelerini aştı ve bir sonraki kayda değer direnç alanı BCH için 500-515 dolar arasında kaldı. kırılmayı destekleyen işlem hacmi yüksekti ve BCH, grafiklerde bazı satışlarla karşılaşmadan önce 485 $’a yükseldi.

RSI yükseldi ve aşırı alım bölgesine yaklaşarak güçlü bir yükseliş momentumunun altını çizdi. Bu, BCH’nin bir sonraki arz bölgesini talebe çevirip konsolide olduğunu veya 500 $ seviyesini önümüzdeki birkaç gün içinde başka bir yükseliş patlamasından önce birçok kez test ettiğini görebilir.

IOTA fiyat analizi

Bitcoin Cash, IOTA, Qtum Price Analysis: 06 February

IOTA’nın 0.35 $’dan 0.56 $’a geçişi için Fibonacci geri çekilme aracını kullanarak, bazı geri çekilme seviyeleri destek olarak vurgulandı.

Yakın bir seviye olan 0,508 $’dan %23,6 geri çekilme, destek olarak hizmet vermeye çalışabilir.

IOTA, MACD, piyasanın muhtemelen alım tarafına doğru aşırı genişlediğini ve küçük bir düşüşün devam ettiğini göstermesine rağmen, 0,545 $ direnç seviyesini geçemedi. 0,51 ABD doları, bir IOTA sıçramasını görebilir ve bir kez daha 0,545 ABD doları tutarında yeniden test yapabilir.

0.51 $’ın altına düşmek, IOTA’nın bir sonraki destek seviyesi olan 0.475 $’a düşmesi anlamına geliyor.

Qtum (QTUM) fiyat analizi

Bitcoin Cash, IOTA, Qtum Price Analysis: 06 February

Qtum, yatırımcılardan gelen istikrarlı talep nedeniyle güçlü bir yükseliş trendindeydi. OBV, QTUM’un yazım sırasında 2,15 dolardan 3,82 dolara yükselmesiyle geçen ay istikrarlı bir şekilde artan alım hacimlerini vurguladı.

3.95 – 4 dolarlık bölgeyi geçememesi, QTUM’da ayıların fiyatı 3 dolara geri çekmek için piyasayı kontrol etmesine yol açabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin