Yatırımcılar Solana'dan bu altcoin'e akın ediyor! İşte nedeni
Yatırımcılar Solana'dan bu altcoin'e akın ediyor! İşte nedeni

Yatırımcılar Solana’dan bu altcoin’e akın ediyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto para piyasası düşerken, Cardano yükseliyor ve piyasa değerinde Solana’yı geçiyor. Bu nedenle Cardano, dijital paralar ve altcoinler arasında tek başına parlıyor. ADA %10’un üzerinde bir fiyat artışıyla 1,50 dolardan işlem görüyor ve bu Cardano’yu piyasa değerine göre en değerli 5. kripto yapıyor. Hızla yükselen altcoin 6 milyar doların üzerinde farkla Solana’yı geride bıraktı. Kasım ayının ortasından bu yana, en büyük dijital paralardan ikisi olan Bitcoin ve Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin %30’dan fazla altında olan ayı piyasası bölgesine düştüğünden, altcoin daha da yükseliyor.

Cardano’yu 2022’de neler bekliyor?

Cardano’da, takas edilemeyen token (NFT) pazarı ve merkezi olmayan finans işlemleri (DeFi) gibi bir dizi yeni proje geliştiriliyor. Bu projeler gerçek olmaktan biraz uzak olsa da, altcoinin faydasını ve işlevselliğini vurguluyorlar.

Cardano’nun Bitcoin ve Ethereum’un “iş kanıtı” kavramlarından daha verimli ve daha yeşil olan bir “hisse kanıtı” konsepti üzerinde çalıştığını belirtmek önemli. Bitcoin ve kripto sektörü gibi çoğu kripto varlığı genel olarak yüksek enerji tüketim oranından zarar görüyor.

12 Eylül 2021’de blockchainde akıllı sözleşmelerin başlatılması, yakın gelecekte dApp’lerin ve merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetlerinin geliştirilmesiyle sonuçlandı. Ancak bu ürünler ücretsiz değil. Tipik olarak blockchaine özgü bir kripto para birimi ile ödenen bir işlem ücreti var. Bu nedenle Cardano’daki dApp’ler ve DeFi ürünleri daha popüler hale geldikçe altcoine olan talebi artacak ve fiyatının yükselmesine neden olacak.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin