featured

XRP ve SEC arasındaki dava devam ederken, balinaların desteği arttı! Analistler fiyat hakkında ne düşünüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC ile XRP arasındaki dava devam ederken, gözde altcoin’in fiyatının patlayacağı yönündeki spekülasyonlar arttı.

SEC ve Ripple arasındaki dava, Aralık 2020’den bu yana devam ediyor. Ancak her iki taraf da diğerinin özet karar hareketine itiraz ettikten sonra, yakın zamanda herhangi bir çözüm bulma şansı zayıflıyor.

SEC ayrıca, yeni kuruluşların davanın bir parçası olmak için amicus curiae özetleri göndermesinden sonra yanıt vermek için uzatılmış bir süre istedi. Şimdi, Ripple’ı destekleyen varlıkların sayısı 12’ye yükseldi.

Bunlardan en son ikisi, halka açık kripto borsası Coinbase ve Wyoming merkezli merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan VeriDAO’dur. Geçmişte XRP topluluğunu eleştiren kripto fenomeni BitBoy bile şimdi harekete geçmeye çalışıyor.

Kısa süre önce, Ripple Labs için Strateji ve Operasyon Direktörü rolü için başvurduğunu gösteren ekran görüntülerini paylaştı. Hatta topluluk hakkındaki görüşlerini değiştirdiğini söyleyerek kendisini “XRP ordusunun yüce lideri” olarak adlandırdı.

Ancak, SEC davadan geri adım atacak gibi görünmüyor. Ripple’ın birçok destekçisi, uzatma talebinde bulunmanın düzenleyici tarafından başka bir gecikme taktiği olduğuna inanıyor.

XRP balinaları iş başında

Bu arada, birkaç paydaş davayı hevesle izliyor. Ripple’ın kazanma şansı artık daha yüksekken, XRP balinaları son birkaç gün içinde daha fazla token satın aldı.

XRP SEC

Son veriler, 29 Ekim’de 19,29 milyon dolar değerindeki 40,614,705 adet XRP’nin BitStamp’tan bilinmeyen bir cüzdana taşındığını gösteriyor.

Aynı zamanda, başka bir cüzdan BitStamp’a 14,25 milyon dolar değerinde 30,000,000 adet XRP aktardı. Cüzdanların ikisinin de aynı kişiye ait olup olmadığı bilinmiyor.

Son birkaç gün içinde, 1 milyon ila 10 milyon adet XRP token’ı tutan cüzdan sayısı da arttı. Bu da balinaların kendilerini davanın sonucuna hazırladığını gösteriyor.

Fiyat hareketi ne durumda?

Bununla birlikte XRP, son yedi gün içinde %4,6 oranında bir artış kaydetti. Ancak, özellikle 200 günlük hareketli ortalamayı geçtikten sonra, önümüzdeki aylardaki performansı hakkında birkaç iyimser tahmin var.

Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,49 dolar civarında işlem görüyor. Birçok analist fiyatın yakın zamanda 0,50 doları aşmasını bekliyor. Ancak bu durumda bile, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 doların %80’den fazla altında olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin