featured

XRP ve SEC arsındaki davada yeni tarihler paylaşıldı! Balinaların ilgisi arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avukat James Filan, XRP ile SEC arasındaki davanın güncellenmiş çizelgesini paylaştı. Kripto balinaları yeni haberler dolayısıyla heyecanlı görünüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında uzun süredir devam eden dava, özet yargı aşamasının sonuna yaklaşıyor. Ancak, kripto piyasası için oldukça önemli olan XRP davasını takip eden avukat, son programdan vazgeçti.

XRP davasında yeni tarihler

Avukat James Filan, özet karar itirazlarına 30 Kasım 2022’ye kadar yanıt verilmesi gerektiğini bildirdi. Konferans redaksiyonları ise 2 Aralık 2022’ye kadar yapılacak. Düzeltilmiş yanıtların ise 12 Aralık’a kadar verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu hafta Cuma günü, dava açısından kritik bir gün olabilir.

Avukat Filan bu tarihlerin, özet karar önergelerinin 19 Eylül 2022’de verildiği döneme dayandığının altını çizdi. Bunlar 17 Eylül 2022’de sunuldu. Başvuru ise 21 Ekim tarihinde yapıldı.

XRP SEC

Düzenlenen yanıtların, XRP davasında erkenden dosyalanması bekleniyor.

Daha önce Avukat Fred Ripoli, 5 Aralık 2022’ye kadar her iki tarafın da yanıt özetinin kamuya açıklanacağını  bildirdi. Hinman, konuşmasıyla ilgili e-postaların aynı tarihe kadar çıkmasını beklediğini belirtti.

Balinalar bir birikim çılgınlığında mı?

Kripto balinaları, avukat tarafından sağlanan son XRP haberleri konusunda heyecanlı görünüyor. WhaleAlert’e göre, haberin yayınlanmasından bu yana balinalar yaklaşık 85 milyon XRP token’ı satın aldı.

Bir balina, Bitso kripto borsasından 30,4 milyon adet XRP token’ı (yaklaşık 11,75 milyon dolar değerinde) satın aldı. Balinalar toplamda 54,6 milyon XRP’yi borsalara taşıdı.

Gözde altcoin’in fiyatı son 7 gün içinde %10 oranında artış kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada token, 0,392 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %3 oranında artarak 1,06 milyar dolara ulaştı. Bir SEC davasıyla karşı karşıya olmasına rağmen hâlâ 19,7 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin