Dikkat: Ayılar, bu altcoin'de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!
Dikkat: Ayılar, bu altcoin'de kontrolü devralmaya hazırlanıyor!

XRP, bu göstergeye göre potansiyel bir alım bölgesine giriyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu göstergeye göre XRP, 1 Inch ve diğer bazı tokenler “az satın alınmış” olarak kabul ediliyor. Santiment tarafından sağlanan Blockchain ve piyasa verilerinin önerdiği gibi, MVRV Divergence’a göre XRP, AAVE ve diğer altcoinler fırsat bölgesine girdi.

Az satın alınmış varlıklar

Metriğin önerdiği gibi, kripto piyasasındaki artan oynaklık sırasında, bireysel tüccarlar çoğunlukla piyasadaki genel eğilimleri takip ettiğinde, bazı varlıklar aşırı derecede satın alınırken, diğerleri az satın alınır.

Verilerin gösterdiği gibi, XRP şu anda 1 günlük MVRV ayrışmasında kripto pazarında en az satın alınan varlıklardan biri olmaya devam ediyor. Piyasadaki verilere ve fonların yeniden dağıtımına göre, XRP en düşük giriş hacmini alıyor.

1 Inch tokeni, MVRV’de bir günlük büyük bir farklılık ile “az satın alınan” liderler arasında yer alıyor.

Kripto varlıklarının çoğunluğu düşük alımda kalırken, Fantom gibi piyasada altı aylık MVRV farklılığında veya sadece uzun vadede biraz fazla alım olarak değerlendirilebilecek bazı pozisyonlar var.

MVRV sapması nedir?

Santiment’in grafiği, her bir varlığın normal durumundan ne kadar uzakta olduğunu hesaplar. Her bir MVRV zaman çerçevesi, bir varlığın aşırı alınıp satılmadığının veya düşük satıldığının anlaşılmasını sağlayan yüzde mesafesini ölçmek için birlikte harmanlanır.

MVRV (Piyasa Değeri ile Gerçekleşen Değer), kripto para yatırımcılarının bir varlığın fiyatının adil olup olmadığını anlamasını sağlayan bir orandır. Bağımsız bir metrik olarak MVRV, piyasanın tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılır.

Tarihsel verilere göre, piyasada ortaya çıkan hemen hemen her üst ve alt kısmı doğru bir şekilde tahmin ettiği için gösterge başarılı sayılabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin