XRP, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi!
XRP, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi!

XRP, BSC balinalarının ilgi odağı haline geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Verilere göre, balinalar son 24 saatte yaklaşık 60.2 milyon XRP token (yaklaşık 25 milyon dolar değerinde) biriktirdi.

Ripple’ın yerel tokeni olan XRP, Ripple-SEC davasından çıkan son güncellemelere tepki olarak iyi bir yükseliş ivmesi kazandıktan sonra Çarşamba günü darbe aldı. Ancak kripto balinaları bu fiyat düşüşünü fırsata çevirdi ve daha fazla token biriktirdi.

Balinalar düşüşü satın alıyor

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, kripto balinaları son 24 saat içinde birden fazla işlemde 128 milyondan fazla XRP (yaklaşık 53 milyon dolar değerinde) taşıdı.

Ancak, balina adresleri geçtiğimiz gün 68 milyondan fazla XRP (yaklaşık 28 milyon dolar değerinde) sattı. XRP fiyatı aynı dönemde %4 düştü ve 24 saatlik ticareti de %25 düşüşle 1.19 milyar dolara geriledi.

Birkaç kripto balinası, daha fazla XRP eklemek için bu fiyat düşüşü fırsatını kullandı. Verilere göre, balinalar son 24 saatte yaklaşık 60,2 milyon XRP token (yaklaşık 25 milyon dolar değerinde) biriktirdi. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük birikim işlemi, 30.2 milyon XRP (yaklaşık 13 milyon dolar değerinde) eklemek oldu.

WhaleStats, Ripple’ın yerel tokeninin ilk 100 BSC balinası arasında en çok işlem gören token olduğunu bildirdi. XRP, en üst noktayı elde etmek için Cake tokenini yerinden etti. Veriler ilk 100 balinanın 28.6 milyon dolar değerinde XRP’ye sahip olduğunu gösteriyor, bu da toplam varlıklarının %2,5’ini oluşturuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin