featured

XRP, boğaların ilgisini kaybediyor! Yaz kazançlarının hepsi silinecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, piyasa şu anda iyi bir dönemden geçtiği için bu hafta fiyatını yükseltmek için çabalıyor. XRP, şu anda %52 oranında bir düşüş yaşama riski ile karşı karşıya iken, neler olacağı oldukça merak konusu.

Boğaların üstündeki baskıların artmasıyla, fiyat hareketinin ayıların lehine dönebileceğine dair işaretler mevcut. Bunun sonucunda da gözde altcoin %52 oranında değer kaybederek bütün yaz boyunca elde ettiği bütün kazançları silebilir.

XRP, bütün kazançları silebilir

XRP, art arda elde ettiği haftalık kazanç serisini kısa kesmek zorunda kaldığı için geçen haftadan bu yana zorlanıyor. Bu haftanın en yüksek seviyesi geçen haftanınkine kıyasla daha düşük. Buna karşılık temmuz ayının son haftasına göre daha düşük olan seviyeler ciddi bir sıkışıklığa işaret ediyor.

Altcoin şu anda boğaların ilgisini kaybetme riski altında olabilir. Örneğin, Ethereum fiyat hareketinin, işlem yapmak için çok daha net ve desteklenen bir rallisi var. XPR fiyatı muhtemelen önümüzdeki hafta 55 günlük Basit Hareketli Ortalamaya karşı başarısız bir tutum sergileyecek ve bu seviyenin altına düşecek. Sonuç olarak ise 0,36 dolarda destek bulacaktır.

XRP grafik

Elbette, doların gücü yeniden yükselirse 2022’nin en düşük seviyesi yaz aylarında test edileceğinden, 0,1730 dolara kadar keskin bir düşüş ile karşılaşabiliriz.

Öte yandan, fiyat hareketini destekleyen 0,36 dolar seviyesi ve hemen altındaki 55 günlük SMA seviyesinden bir sıçrama yaşanması da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda XRP, 0,50 dolara kadar yükselebilir. Bu da mayıs ayından bu yana görülen ikinci en yüksek değer olabilir. Bu durumda yatırımcılar için mükemmel bir giriş fırsatı oluşmuş olur. Çünkü %40 oranında bir kâr elde edilebilir.

Emsallerinden geride kalan bir kripto para birimi için olumlu senaryo da hiç fena görünmüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin