featured

XRP boğaları kontrolü kaybediyor! ABD seçimleri fiyata nasıl bir yön verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, aşağı yönlü fiyat hareketi sonucunda 0,42 dolar seviyesini test etti. Boğalar, şu anda kontrolü kaybetmiş gibi görünüyorlar.

0,42 doların aşağı yönlü kırılması durumunda XRP, 0,37 dolar seviyesine doğru bir düşüş hareketi başlatabilir.

Piyasa lideri olan Bitcoin fiyatının olumsuzluk yaşaması sebebiyle, piyasanın geri kalanındaki altcoin’ler de benzer sonuçlarla işlem gördü. ABD’deki ara dönem seçimleri, tarihsel olarak hisse senedi piyasasında rallilerin yolunu açsa da yatırımcılar olası sonuç konusunda gerginler. Demokratlar hem Meclis’i hem de Senatoyu kazanırsa, gözde altcoin’in fiyatı düşüşe devam edebilir.

Fiyat baskı altında

ABD ara seçimlerde oy kullanılacak olması sebebiyle kripto para piyasası genel olarak baskı altında kalmaya devam edebilir.  Yatırımcılar kısa vadede net bir sonuç beklememeli. Çünkü bazı eyaletlerde oylar birbirine çok yakın olabilir ve ikinci tura gidilebilir. Bu prosedürler, yeni Kongre Ocak ayına kadar kurulmamışken Aralık ayına kadar sürebilir.

Bu nedenle XRP fiyatı, Cumhuriyetçilerin Senatoyu ve Demokratların ise Meclis’i kazanması ile mevcut bir bölünmeyle gergin günler yaşayabilir. Cumhuriyetçiler her iki kurumu da kazanırsa, kripto para birimlerinde bir sıçrama görmeyi bekleyin. Çünkü bu sonuç Biden yönetiminin reformları zorlayamayacağı anlamına gelir. XRP fiyatının 0,48 doların üzerine çıkması bekleniyor. Sonuçlar geldiğinde 0,54 dolara bir yükseliş yaşayabilir.

XRP

Demokratlar, son anketlere göre son derece düşük bir ihtimal olan hem Meclis’i hem de Senato’yu kazanırlarsa daha fazla düşüş yaşanabilir. Bu durumda XRP fiyatı 0,30 dolara bir düşüş yaşayacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin