featured

WAVES büyük bir sıçrama yapabilir! Ancak piyasa hissiyatı buna izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan WAVES, 4,20 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını yeniden test ettikten sonra bazı dalgalanmalarla karşı karşıya kaldı. Bu dalgalanmalar sonunda güçlü bir yükseliş hareketine dönüştü. Sonuç olarak altcoin, bu haftanın en çok kazananlarından birisi haline geldi.

WAVES, geçen haftaki düşüş performansının ardından hafta sonu boyunca mevcut yapısal desteğinin hemen üzerinde yani 4,20 dolar civarında işlem gördü.  Bu, fiyatın mayıs ayının sonuna doğru destek bulduğu seviyeyle aynı. WAVES, hafta sonu boyunca bir miktar yükseliş kaydederken, boğalar salı günü güçlerini gösterdi.

Altcoin, salı günü %43’lük bir ralli ile fiyatını 7,20 dolara kadar yükseltti. Çarşamba sabahı, 6,58 dolara doğru hafif bir geri çekilme yapmadan önce 7,28 dolar ile zirve yaptı. Bu yaşanan hafif düşüşe rağmen, haftalık bazda toplamda %49 oranında bir artış kaydetti.

WAVES grafik

Artış, MFI tarafından vurgulanan güçlü taleple desteklendi. En son yapılan zirveden yaşanan hafif düşüş, fiyatın %50 RSI seviyesinin yakınında bir miktar zorlukla karşılaşmasının ardından gerçekleşti.

Bununla birlikte, destek hattının yakınında yüksek talebin yanı sıra performansta da bir artış var.

WAVES rallisinin arkasında NFT hacimleri olabilir

WAVES’in yükselişi, ağının NFT ticaret hacimlerinde güçlü bir artış kaydettiği sıralarda gerçekleşti. Toplam NFT ticaret hacmi 17 Haziran’da 663,000 dolardan 19 Haziran’da 8,07 milyon dolara yükseldi. Şimdi, 21 Haziran’a kadar 1,46 milyon dolara bir düşüş yaşanırken bu NFT etkinliği, altcoin’ın son rallisinden önce geldi. Aslında bu, güçlü fiyat artışını tetikleyen bir katalizör olabilir.

Bununla birlikte, balinalar tarafından tutulan arz, altcoin’in fiyat hareketini yansıtmıyor. Aksine, 17 Haziran’daki yükselişinden dolayı bir miktar birikim yapıldığı görülmüştü. Ancak o zamandan beri kaydedilen çıkışlar oldu.

Zincir içi hacim 21 Haziran’da, aynı gün gerçekleşen güçlü rallisi ile birlikle önemli ölçüde arttı.

Sonuç olarak

Balinalar tarafından tutulan arz, bu hafta güçlü satın alma baskısının olmadığının da altını çiziyor. WAVES, olumsuz piyasa hissiyatıyla birlikte son rallisini sürdürmekte başarısız olabilir.

Ancak bu haftaki yükseliş performansı, sağlıklı hacimler görmeye başladığının bir işareti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin