Verge
Verge (XVG), emin adımlar ile ilerliyor

Verge (XVG) yeni yatırımcılarına rahat bir gelecek vaat ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), çok kısa sürede %800 oranında yükselen tek coin olarak dikkat çekiyor.

Her şey McAfee’nin attığı tweet ile başladı

Coin’in fiyatındaki yükselme, John McAfee’nin devam eden söylentileri bertaraf etmek için attığı twitten sonra meydana geldi. Verge hakkında çıkan en son haberlere göre firma, taraftarlarını sitelerde listelenmesine yardımcı olmak için Twitter anketleriyle oy kullanmaya yönlendiriyor. Resmi Twitter sayfaları sayesinde, firmanın söylediğine göre insanlar sadece Verge’i değil, kripto para geleceklerini de oyladılar. Twitter anketlerinin sonuçlarını ise Verge’in resmi Twitter hesabından görebilirsiniz.

Bununla birlikte, bu yazı kripto paralar için oldukça kritik bir zamana denk geldi. Çünkü birçok yatırımcı, kripto paralarda yaşanan gelişmelerden dolayı oldukça seçici olmayı öğrenmiş durumda. Eski adı Dogecoindark olan dijital para birimi, Verge para birimi olarak yeniden markalaşma yapmadan önce 2014 yılında piyasaya sürülmüştü.

2017 yılı coinler için kazançlı bir yılı olduğu için, üst düzey analistler bunun 2018’de de devam edebileceğini öngörüyorlar. Son XVG gelişimlerinin ise bu coinin geleceğini etkileyebilecek potansiyele sahip olduğu görülüyor.

Kiev moda konferansında Verge izleri

Geçtiğimiz günlerde Kiev’de önemli ve tarihi bir konferans düzenlendi. Girişimciler, bankacılar, modaseverler ve dünyanın dört bir yanından gelen hayranlardan oluşan katılımcılar,  Blockchain’in moda dünyasını nasıl etkilediğini görmek için bir araya geldiler. XVG de düzenlenen bu dünya’nın ilk Blockchain moda konferansına katılım gerçekleştirdi. Konferans kapsamında oldukça fazla sayıda konu vardı. Özetleyecek olursak, kripto para birimi yetkilileri konferansta coinin mevzuat süreçleri, ICO, iş ve hizmetler, uygulamalar ve işlemler arasında değişen gelişmeler hakkında bilgi verdi. Verge yetkileri aynı zamanda bu konferansta, küresel bir sosyal yardım kampanyası başlattıklarını da doğruladılar.

XVG, Crypto Emporium listesinde 5. büyük kripto para birimi olmayı başardı

Bir kripto para biriminin en önemli özelliği nedir diye sorarsanız, kesinlikle müşterilerine güven vermesi diyebiliriz. Bir bilgisayar programcısı ve Verge geliştirme ekibinin öncülerinden biri olan John McAfee’nin açıklamalarına göre, rakiplerin XVG kripto para birimini aşağıya çekmeye yönelik girişimleri vardı. Bütün bu aşağı çekme çabalarına rağmen, Verge ödeme yöntemleri olarak kabul edilen bir coin olmaya devam etti. Belki şaşırtıcı bir gelişme olarak görülecek ama XVG, Crypto Emporium‘un listesine de girmeyi başardı. Crypto Emporium’un 5. Para birimini belirlemek için bir twitter anketi düzenledi ve sonucunda Verge, listedeki üst düzey beşinci para birimi olmaya hak kazandı. Daha önce, Crypto Emporium sadece Bitcoin, Litecoin, Etherium ve Ripple gibi üst düzey kripto para birimleri bulunuyordu.

Wraith protokolünün geleceği

XVG’de yayınlanan bir basın bültenine göre coin protokolü gizlilik içermektedir. Verge, Bitcoin ile karşılaştırma yapılmasından sonra işlemlerin görünmezliğine itiraz etti. Wraith Protokolü mükemmel bir çıktı vermek adına hem kamu hem de özel defterleri kombine eden bir protokoldür. Bu protokol yaklaşmakta olan Verge cüzdan 4.0’ın bir parçası olacaktır. Ayrıca wraith protokolünün, çok hızlı ve görünmez işlemleri kolaylaştırmak için Eliptik Eğri kriptografisini kullanacağı bilinmektedir.

XVG gibi potansiyel kripto para birimlerini analiz ederken, genellikle geriye dönük fiyat hareketlerine bakılır. Fakat farklı bir yaklaşım olarak, Verge haberlerini ve teknolojik ilerlemelerini takip etmek daha doğru olabilir. Bu haberlerden çoğu XVG’nin gelecekte uzun vadeli bir potansiyele sahip olabileceğinden bahsediyor.

stocksgazette

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin