Uzmanlar, ETH 2.0 ile asıl Ethereum’un rakipleri için gerçek katil olabileceğine inanıyor
Uzmanlar, ETH 2.0 ile asıl Ethereum’un rakipleri için gerçek katil olabileceğine inanıyor

Uzmanlar, ETH 2.0 ile asıl Ethereum’un rakipleri için gerçek katil olabileceğine inanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain aktivite ve Ethereum katman-1 ölçekleme çözümlerinin kullanımı, ETH2.0’ın piyasaya sürülmesinden olumsuz etkilenebilir. Sharding ve hisse kanıtı konsensüs mekanizmasının uygulanması, 1. katman ölçeklendirme çözümlerini gereksiz hale getirebilir.

ETH 2.0, katman-1 platformlarının gerçek katil olabilir

Coinbase’in son kurumsal pazar istihbarat raporuna göre, 1. katman ölçeklendirme çözümleri yani Ethereum alternatifi platformlar, ETH 2.0’ın piyasaya sürülmesiyle popülaritesini ve faydasını kaybedebilir.

Ethereum ağındaki yüksek gas ücretleri nedeniyle katman 1 ölçekleme çözümlerinin popülaritesinde bir artış olsa da, projelerin faydasında bir düşüş olabilir. Altcoin ağı, Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorununu sharding ve hisse kanıtı yoluyla çözmeye çalışıyor.

Katman-1 ölçeklendirme çözümleri gereksiz hale gelebilir. Taraftarlar, ETH 2.0’ın zamanla ölçeklenebileceğine ve o zamana kadar Ethereum rakiplerinin benimsemede bir artışa tanık olabileceğine inanıyor.

Katman-1 proje geliştirmesinin çoğu, Ethereum blok zincirinde gerçekleşiyor. Rapor, toplam değeri 156 milyar doların üzerinde kilitli olan toplam 214 projeyi kapsıyor. Ethereum katman-1 alternatifleri, kullanıcılara ETH2.0’ın yokluğunda daha hızlı ve daha ucuz bir seçenek sunuyor.

Bir kripto analisti ve tüccarı olan @venturefounder, aylarca kârda %100’e yakın kaldıktan sonra düzeltmenin kârlı arzı %75’e düşürdüğüne inanıyor. Fiyat, Eylül 2021 düzeltmesine yakın, 3.000 $; Ethereum, devam eden düşüşte daha fazla fayda sağlayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin