Ünlü Youtuber FTX'in ardından bu stabil coin hakkında uyarılarda bulundu!
Ünlü Youtuber FTX'in ardından bu stabil coin hakkında uyarılarda bulundu!

Ünlü Youtuber FTX’in ardından bu stabil coin hakkında uyarılarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler olarak Bitboy olarak bilinen ünlü Youtuber analisti Ben Armstrong, bir tweet aracılığıyla Tron’un stabil coini konusunda yatırımcıları uyardı. Uyarı Alameda’nın yerel FTX tokeninin değerinin %90’ını kaybetmesinin ve stabilcoinin düşmesine neden olmasının ardından borsada likidite sağlamak için USDD’yi terk ettiği yönündeki spekülasyonların ardından geldi. Tron Blockchain’e özgü USDD, son 24 saatte %1,10 düşüşle, yazım sırasında 0,98 dolardan işlem görüyor.

Bitcoy FTX konusunda ilk uyaran kişiydi!

USDD’nin teminat oranının, rezerv varlıkları BTC ve TRX’in fiyat düşüşlerine maruz kalması nedeniyle daha fazla dalgalanabileceğini de sözlerine ekledi. Daha basit bir deyişle, Tron DAO Rezervinin övündüğü %283’e karşı neredeyse %113’lük bir teminat oranına sahip.

Daha yakın tarihli bir tweet’te Bitboy, SBF’nin, Justin Sun borsayı kurtarmak için son bir girişimde bulunduğunu iddia etti.

Bitboy, Sam Bankman Fried ilk konuşan kişi olmuştu. Özellikle, Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, kripto paranın Twitter’da Bitboy’un FTX konusunda herkesi uyardığını vurguladı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin