Ünlü kurucu isimden inanılmaz Bitcoin tahmini geldi!

Ünlü kurucu isimden inanılmaz Bitcoin tahmini geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının ilk ayı bitmesine az bir süre kala piyasalar biraz daha kendini toplamaya çalışıyor. Bu senenin ilk ayı genellikle kötü geçse de kapanış yatırımcıları umutlandırıyor. Tüm bunlarla beraber  yeni yıl için ve önümüzdeki dönemler baz alınarak Bitcoin tahmini gelmeye devam ediyor. Bu seferki tahmin sizi şaşırtabilir. 

Yatırım firması SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci’ye göre Bitcoin ile ilgili tahminini yeniledi. 2025 ve 2027 yılını baz alarak açıklama yapan Scaramucci, 300 bin doların üstüne çıktı.

Anthony Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki dört ila beş yıl içinde 500.000 dolarlık bir fiyata ulaşacağını düşünüyor. Finansör, bunun Bitcoin’in bu zaman diliminde küresel olarak benimsenmesiyle mümkün olacağına inanıyor. Şu anda Bitcoin’in enflasyondan korunma olarak adlandırılamayacağını da ekliyor.

SkyBridge Capital’in kurucusunun Bitcoin tahmini oldukça iddialı

Yabancı kaynaklı bir haber kuruluşuna konuşan SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin tahmini için fazla cüretkar oldu. Gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin’i görmek istediği yeri açıklamış oldu. Bitcoin’in önümüzdeki dört ila beş yıl içinde 500.000 dolarlık bir fiyata ulaşma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Röportajda öne çıkan sözler ise şunlar oldu: 

“Sonunda Bitcoin’in yarım milyon dolar değerinde olacağını ve dört ila beş yıl süreceğini düşünüyorum. Yolculuk zor olacak, ama kesinlikle buna değecek.” 

Eski Beyaz Saray iletişim direktörü için, Bitcoin ağının daha fazla kullanıcıyı barındıracak şekilde sürekli büyümesi, bu 14 kat artışı mevcut seviyelerden besleyecek. Önümüzdeki beş yıl içinde 500 bin dolarlık bir fiyat etiketinin yanı sıra Scaramucci, ağda bir milyardan fazla Bitcoin cüzdanı olacağını tahmin ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin