Bitcoin 5 yıl sonra nerede olacak? Uzmanlar BTC yükselişi için en çok neye güveniyor?
Bitcoin 5 yıl sonra nerede olacak? Uzmanlar BTC yükselişi için en çok neye güveniyor?

Ünlü kripto zengini çıldırdı: Bomba gibi 2022 Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para endüstrisindeki en zengin insanlardan biri olan Brock Pierce, önümüzdeki yıl Bitcoin fiyatının 100.000 dolara ulaşması durumunda “şaşırmayacağını” söyledi. Pierce, BTC’nin 200 bin dolara ulaşmasının bile olası olduğunu ifade etti. Pierce, 2022 Bitcoin tahmini ile şimdiden dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Pierce’ın 2022 Bitcoin tahmini: “100 bin, hatta 200 bin dolara ulaşabilir”

Zengin yatırımcı, en iyi kripto para biriminin daha düşük seviyeleri ziyaret etmeden önce 100 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

Bir an için 200.000 doları kırıp tekrar geri gelmesi bile akla yatkın.

Pierce’a göre Bitcoin’in 2022’deki fiyat performansı, dünya genelinde gerçekleşen devasa para basımı başta olmak üzere bazı “dış faktörlere” bağlı olacak. Bu faktörler, Pierce’ın 2022 Bitcoin tahmini için önemli roller oynayacak.

Milyarder yatırımcıya göre finansal sistemdeki küresel belirsizlik Bitcoin’in büyümesi için kilit katalizör görevi görecek.

Yine de Pierce, daha fazla risk ve oynaklığa sahip olduğu için Bitcoin’i enflasyona karşı altın benzeri bir koruma olarak görmüyor.

BTC bir değer deposu mu?

Altcoinler endüstrinin ilerlemesine yardımcı olurken Pierce, Bitcoin’in bir değer deposu rolünü yerine getirdiğine inanıyor. Bununla birlikte milyarder yatırımcı, piyasanın mevcut durumunu 90’lardaki internet çılgınlığı ile karşılaştırarak birçok projenin hayatta kalmayacağına inanıyor.

Elizabeth Warren’ın en son Bitcoin eleştirisinden de bahseden Pierce, Massachusetts senatörünün Bitcoin hakkında bilgi edinmek için gerçekten zaman ayırmasından memnun olduğunu söyledi.

Bitcoin’in El Salvador gibi yerlerde finansal katılımı artırmaya yardımcı olduğunu iddia eden Pierce, servetin önemli bir bölümünün varlıklı erken benimseyenlerin elinde toplandığını kabul ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin