featured

Uniswap, Sushiswap, COSMOS – Fiyat analizi 14 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Birimi – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği 3 DeFi coinin 14 Aralık tarihinde yapılan fiyat analizlerine göre yükseliş hareketleri ne zaman gelecek?

Uniswap, ekim ayında bir yükseliş fiyat hareketi yakalamıştı. Bu hareket daha sonra kasım ortasına kadar da devam etmişti. O zamandan beri, kripto para biriminin fiyatında bir geri çekilme yaşandı. Bunun sonucunda da fiyat grafiğinde aşağı yönlü bir şekil oluşturdu. Güncel fiyat seviyesine göre Uniswap birkaç ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada kripto para birimi 14,47 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son 24 saat içinde %7 oranında bir düşüş kaydetti.

UNI/USDT 4 saatlik grafik

Uniswap düşüş fiyat hareketini kırmaya çalışsa da, kripto para birimi %50 Fibonacci Seviyesinde güçlü bir dirençle karşılaştı.

uni fiyat

Bu seviyede reddedildikten sonra, boğalar piyasayı tamamen ele geçirmişti. Anlık direnç noktası 18.82 dolarda ve yerel destek noktası 14.39 dolar seviyesinde kaldı.

Göreceli Güç Endeksi’nde görüldüğü gibi, satın alma gücü son birkaç gün içinde düşük kaldı. Chaikin Para Akışı da yarım çizginin altında kaldı. Bu da sermaye çıkışlarının sermaye girişlerinden daha fazla olduğu anlamına geliyordu.

Bakiye Hacmi de satış baskısının piyasada daha baskın olduğunu gösteriyor.

SUSHI/USDT 4 saatlik grafik

Sushiswap, fiyat grafiği incelendiğinde geçtiğimiz gün %6,1 oranında değer kaybettiğini görüyoruz. Ardından 5,63 dolardan satışa sunuldu. Aşağıdaki tabloya bakıldığında, Sushi’nin gücünün tükendiği görülüyor. Kripto para birimi, azalan bir kanal içerisinde yoluna devam etti. Bu da tokenin düşüş trendinde olduğu anlamına geliyor.

Sushiswap, 6 Aralık tarihinde çift tepe oluşturmasına rağmen, artık ivmesini koruyamadı. Kripto para birimi bir satışla karşılaştı ve ardından düşüş trendine devam etti. Bu da Sushiswap’ın %23,6 Fibonacci seviyesini geçmesine engel olacak. Mevcut fiyat seviyesinin altına bir düşüş, tokenin 5,11 dolar seviyesinden fiyatlandırılacağı anlamına gelir. Diğer direnç noktaları ise sırasıyla 8,29 dolar ve 10,19 dolar seviyesinde.

Göreceli Güç Endeksi’nde görüldüğü gibi satış baskısı, satın alma baskısından daha fazlaydı. Ayrıca, MACD de kripto para biriminin düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

COSMOS/USDT 4 saatlik grafik

COSMOS, geçen gün %7.4 dolarlık kayıpla 21.66 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Son zamanlarda, kripto para birimi ardı ardına daha düşük değerler kaydetti. Grafikte görüldüğü gibi, kripto para birimi alçalan bir üçgen modeli oluşturarak devam eden aşağı yönlü fiyat hareketini sağlamlaştırdı. Son 72 saat içinde COSMOS, yoğun satış baskısı yaşadı. Fiyatların 21.85 dolarlık destek noktasının altına düştüğünü gösteren çift dip yaşandı.

Kripto para birimi için direnç noktası 26.03 dolar ve ardından 30.55 dolar seviyesi oldu. Göreceli Güç Endeksi, piyasadaki fazla satıcıları vurgulayan yarım çizginin altındaydı. MACD, negatif bir fiyat hareketini daha da doğrulayan düşüş eğilimi ve kırmızı histogramlar gösterdi. Diğer taraftan, Chaikin Money Flow, bu yazı yazılırken sermaye girişlerinin toparlanmasına işaret etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin