featured

UNI fiyatı, boğaların güçlenmesiyle yeniden yükselişe geçti! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor UNI için destek 5,23 dolarda iken, direnç noktası ise 5,47 dolar seviyesinde bulunuyor.

Boğalar başarılı yönlendirmeleri ile fiyatı hızla 5,30 dolardan 5,33 dolara çıkardı. Satış baskısının getirdiği son iki günlük keskin düzeltmeler göz önüne alındığında, dünkü fiyat hareketinin aşağı yönlü olduğu söylenebilir. Mevcut olumlu piyasa tutumu nedeniyle sırada bir fiyat artışının olması bekleniyor.

UNI 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük fiyat grafiğinde, boğaların düne göre güçlendiği ve fiyatı yeniden 5,33 dolara yükselttiği görülüyor. Fiyat artışına rağmen, altcoin son 24 saatte %1,16’lık bir kayıp yaşadı. Kripto para birimi, işlem hacmindeki %27’lik düşüşe rağmen şu anda %0,26’lık hâkimiyete sahip.

UNI

UNI, önemli ölçüde volatiliteye sahip. Bollinger Bantları’nın üst bandı gözde altcoin için direnci temsil eden 6,47 dolarda iken, alt bant ise desteği temsil eden 4,98 dolarda bulunuyor. Bollinger bantları şu anda daha geniş bir alana yayılmış durunda.

Şu anda 38’de işlem gören RSI, nötr bölgenin alt yarısında yer alıyor ve düz bir eğriye sahip. Sinyal, yükseliş yönünde bir koşu için oldukça büyük bir pencere olduğunu gösteriyor, ancak eğrisi gün içinde yukarı dönebilir.

UNI 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik, daha önce görülen önemli düzeltmenin ardından fiyatın toparlanmaya başladığını gösteriyor. Bu da yükseliş momentumunun şu anda artmakta olduğu anlamına geliyor. Piyasada satış baskısı hâlâ mevcut. Buna rağmen fiyatın bugün daha da yükselerek düşüş direncini kırması bekleniyor.

4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları, fiyat seviyesinin üzerinde 5,48 dolarda ortalama bir çizgi oluşturmuş durumda. Bu da gözde altcoin’in daha fazla satış baskısı yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Son satın alma faaliyeti nedeniyle, şu anda 36 işaretinde yukarı yönlü bir eğimde işlem RSI, süreç içinde bir yükseliş canlanması olabileceğinin sinyalini veriyor.

Sonuç olarak

UNI fiyat analizinde sonuç olarak, boğaların yukarı doğru iyi bir ilerleme kaydettiği görülüyor. Alıcılar yeterli destek sunarsa, fiyat 5,37 dolarda bulunan engeli geçebilir. Bununla birlikte, şu anda bir miktar satış baskısı var. Yani, boğaların kırılma için daha fazla desteğe ihtiyacı var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin