Twitter'dan ayrılan Jack Dorsey, şimdi de Square'ın kurumsal adını değiştirdi!
Twitter'dan ayrılan Jack Dorsey, şimdi de Square'ın kurumsal adını değiştirdi!

Twitter’dan ayrılan Jack Dorsey, şimdi de Square’ın kurumsal adını değiştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Jack Dorsey’in Twitter’dan ayrılmasının ardından Square’ın adını değiştirme kararını duyurdu. Duyuruya göre Square’ın adı artık “Block” olacak.

Block, Square’i ve bağlantılı işlerini temsil eden yeni marka adı olması planlandı. Artık Cash App, TIDAL ve TBD54566975 (TBD), birincil kurumsal varlık adının Block olması kararına varıldı. Square’in önceki Bitcoin odaklı girişimi Square Crypto da adının “Spiral” olmasına karar verildi.

“İşimizi tam olarak @Square markasını verebilmemiz için şirketimizin adını değiştiriyoruz. Şimdi @Square, @CashApp, @TIDAL ve @TBD54566975’i bir araya getirmek için bir isme ihtiyacımız var. Bu isim “Blok”. “

Yeniden yapılanma, işletmelerin entegre bir ürün ve hizmet ekosistemi olarak faaliyet göstermeleri için uyguladığı stratejiler arasında yer alıyor. Jack Dorsey ve Jim McKelvey tarafından 2009 yılında kurulan Square 90 milyar doların üzerinde piyasa değeriyle önemli bir finansal şirket konumuna geldi.

Jack Dorsey: “Ekonomiye erişimimizi artıracak araçlar kullanmaya devam edeceğiz”

Block’un kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey şunları söylüyor:

“İşimizin gereği Square markasını ait olduğu yere kurduk. Blok yeni bir isim, ancak ekonomik güçlendirme amacımız aynı kalıyor. Nasıl büyüdüğümüz veya değiştiğimiz önemli değil, ekonomiye erişimi artırmaya yardımcı olacak araçlar oluşturmaya devam edeceğiz.”

Google’ın Alphabet, Facebook’un Meta’ya dönüşmesini andıran marka değişikliği ürün ve hizmetlerinin hizmet verdiği örtüşen sektörlerde lider bir marka olmak için etkin bir şekilde konumlanıyor. Square ile bağlantılı olan bütün çalışmalar daha sonra Block’un “yapı taşları” olarak anılması amaçlanıyor.

Square, bir varlık olarak kalacak, Cash App mobil ödeme hizmetini ve kripto alımlarını sunmaya devam edecek, TIDAL ise blockchain hizmetlerine, belki (bir varsayım olarak) Audius’un blockchaine benzer bir yöntemle entegre edilecek. Öte yandan TBD54566975 (TBD), bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce yayınlanan beyaz şapkalı hacker ile yakın zamanda yaklaşan merkezi olmayan borsası hakkında bilgi açıkladı.

Firmadan yapılan resmi açıklamaya göre yasal adı “Square, Inc.” “Block, Inc” olarak değiştirilecektir. Bu yıl 10 Aralık tarihine kadar, New York Menkul Kıymetler Borsası için borsa sembolü değişmeden “SQ” olarak kalacak.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin