Türkiye’de bir Bitcoin Ofisi de Tahtakale’de açıldı!
Türkiye’de bir Bitcoin Ofisi de Tahtakale’de açıldı!

Türkiye’de bir Bitcoin Ofisi de Tahtakale’de açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’de bir Bitcoin Ofisi de Tahtakale’de açıldı! NTV’nin haberine göre Tahtakale’de bir dijital para ofisi açıldı. Dijital para ofisi, kapalı çarşıdaki döviz büroları ile yan yana ve çalışma sistemi de onlarla aynı. Dijital para ofisinin ev hanımı olan müşterileri bile var. Kripto para ofisi döviz büroları gibi komisyon sistemiyle çalışıyor.

Türkiye’de bir Bitcoin Ofisi de Tahtakale’de açıldı!

Dijital para ofisi amacının, kripto para ile ilgili bilgisi olmayan kişileri bilgilendirmek olarak belirtiyor. Dijital para ofisi, kripto para alım/satımına aracılık ederek müşterilerden komisyon tahsil etmekte. Ofisin aracılık komisyonu şu anda %3 civarında. Dijital para ofisinde ayrıca flaş bellek halinde kripto para cüzdanı da verilmekte. Kripto para cüzdanları 600-700 TL civarında fiyatlarla satışa sunulmakta.

Dijital para ofisine ilgi bir hayli fazla. Ofise, altın günü için gelen kadınlar bile var. Dijital para ofisinin duvarlarında dünya Bitcoin piyasası ekranları bulunuyor. Dükkanın fiyat takip ekranında Ethereum, Ripple, Litecoin, Monero, Dash, Tether, NEO, Ontology, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, TRON, NEM, EOS, IOTA, Cardano ve Vechain’in de Bitcoin’le birlikte işlem gördüğü görülüyor. Dünyada Bitcoin ve benzeri  kripto paraları kabul etmeyen ülkeler var. Ancak kimilerine göre ise Bitcoin yakın bir zamanda evrensel bir para birimi olacak. Haberin videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NTV

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin