featured

TRON, düşüş momentumundan kurtulmak için bütün kozlarını oynuyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain ağı ile aynı adı taşıyan yerel kripto para birimi olan TRON, düşüş momentumundan kurtulamadığı için mücadele etmeye devam ediyor.

Coingecko’nun takibine göre, piyasa değeri açısından en büyük 16. kripto para birimi bu yazının yazıldığı sırada 0,050 dolar civarında işlem görüyor.

TRON

Son yedi gün içinde fiyat neredeyse %10 düşerken, son iki haftada ise değerinin %20,2’sini kaybetti.

Aylık grafikte ise altcoin, spot işlem fiyatının %17,8’ini düşürdü ve tüm grafiğini kıpkırmızı boyadı.

Bununla birlikte TRON, daha yüksek fiyatlarını geri almak için bir yükseliş koşusu başlatmada başarısız olsa da, geçen hafta etkileyici sonuçlar elde ettiği için ağ nispeten iyi performans gösteriyor.

TRON ağ etkinliği, FTX krizinin ortasında iyimser kaldı

Blockchain ağının resmi Twitter hesabı TRON DAO, protokolün 7 Kasım ile 13 Kasım arasındaki döneminde performansının bazı önemli noktalarını paylaştı.

Belirli bir zaman diliminin sonunda, blockchain’le ilişkili toplam hesap sayısı 119,949,499’a ulaşırken, blockchain üzerinden kolaylaştırılan işlemlerin toplam sayısı 4,19 milyara ulaştı.

TRON’un Kilitli Toplam Değeri (TVL) 12,3 milyar dolarla zirve yaptı.

Hem ağ etkinliğindeki hem de değerdeki bu etkileyici büyümenin, kripto alanındaki FTX kripto değişim platformunun çöküşünün olumsuz etkileriyle harap olduğu aynı hafta boyunca gerçekleştiğini not etmek önemlidir.

Binance CEO’su Changpeng Zao’nun, tüm FTT token’larını satacağını açıkladıktan sonra borsayı satın alma planlarından geri adım atma kararını belirtti. Bitcoin, Etheruem ve diğer altcoin’ler ciddi fiyat düşüşleri yaşarken kripto piyasası anında kırmızıya boyandı.

TRON kurucusu, NFT’lerin geleceği hakkında ne düşünüyor?

Yakın tarihli bir röportajda TRON’un kurucusu Justin Sun, NFT endüstrisinin mevcut durumu hakkındaki fikirlerini dile getirdi.

Sun’a göre ne yazık ki, şu anki nesil NFT token’ları fayda açısından pek bir şey sunmuyor. Bu belirli dijital varlık sınıfı yakın gelecekte katlanarak büyümeyi umuyorsa bir noktada düzelmesi gerekiyor.

Web3 gelişimi sırasında, bu özelleştirilebilir token’ların birçok ilerlemenin ve projenin odak noktası olacağını söyleyerek bu noktayı vurguladı.

NFT ekosistemi de ticaret sayısı ve ticaret hacmi açısından bir artış kaydetmeyi başardığından, TRON bu bölümde iyi gidiyor gibi görünüyor.

NEWSBTC

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin