Tezos fiyat analizi: XTZ, yükselecek mi?

Tezos fiyat analizi: XTZ, bu direnç seviyesini kırabilirse büyük bir yükseliş yakalayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 dolarlık desteği yeniden test ettikten sonra hafta sonu boyunca başka bir yükselişin devam etmesini beklediğimizden Tezos fiyat analizi bugün yükselişte. Bu nedenle, şu anda yavaş yavaş potansiyel bir geri dönüşün oluşmasını bekliyoruz.

Genel olarak, piyasa, son 24 saat içinde yeniden yükseliş ivmesi gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0,06, Ethereum ise yüzde 3,46 değer kazandı. Bu arada, Avalanche (AVAX) ve Terra (LUNA) sırasıyla yüzde 11 ve yüzde 9 artışla bugün en iyi performans gösterenler arasında bulunuyor.

XTZ/USD 4,08-4,34 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık, son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 18.34 azalarak toplam 209 milyon olurken, toplam piyasa değeri 3.74 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 42. sırada yer alıyor.

Tezos, 4.65 dolarlık direnç seviyesi kırılırsa ralli yapabilir

4 saatlik grafikte, bugün Tezos fiyat analizi için yükseliş momentumunun yavaşça yeniden ortaya çıktığını ve Tezos’un muhtemelen 4.65 dolar direncine geri döneceğini görebiliriz.

Tezos fiyat analizi
XTZ/USD 4 saatlik grafik

Tezos fiyatı bu ay şu ana kadar güçlü fiyat dalgalanmaları gördü. Aralık ayının ilk haftasında yüzde 40’lık bir düşüşün görülmesinden sonra, eşit derecede güçlü bir ralli XTZ/USD fiyatını 9 Aralık’ta 6,2 dolarda yeni bir yüksek seviyeye çıkardı.

Ancak boğalar momentumu sürdüremedi ve yükseliş, bir kez daha büyük bir satışla sonuçlandı. Destek, sonunda 4 dolarda bulundu ve konsolidasyon o zamandan beri yukarı yönlüydü.

Genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, Tezos fiyatı muhtemelen başka bir büyük yükselişe hazırlanıyor. Muhtemelen 4.65 dolarlık yerel direnç kırılmasını görür görmez, boğalar piyasayı çok daha yükseğe çıkarmak için açılışa sahip olacaklar.

Tezos fiyat analizi: Sonuç

Daha fazla düşüşe tekrar ulaşılamadığı için Tezos fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor ve bu da önceki 4 doların üzerinde biraz daha yüksek bir düşük sete yol açıyor. Bu nedenle, XTZ/USD’nin tekrar yükselmesini ve 4.65 doların üzerine çıkmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin