Tezos, Decentraland ve Vechain fiyat analizi: DeFi coinleri yükselişe geçti!
Tezos, Decentraland ve Vechain fiyat analizi: DeFi coinleri yükselişe geçti!

Tezos, Decentraland ve Vechain fiyat analizi: DeFi coinleri yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, 6 Aralık’ta ralli yaptıktan kısa bir süre sonra son birkaç gün içinde düşüşe geçti. Ancak, yazım sırasında, geçtiğimiz gün grafiğini %6,7 oranında yakınlaştırdıktan sonra 4,52 dolardan işlem görüyor. Son birkaç gün içinde, fiyatlar sürekli olarak 3,89 dolar ile 4,52 dolar fiyat seviyeleri arasında değişkenlik gösterdi.

Tezos, uzun süredir devam eden 5,91 dolarlık direnç seviyesini kırmaya çalıştı, ancak boğalar ayakta kalmayı başaramadı. Boğalar yaklaşan seanslar için etrafta dolaşma eğilimindeyse, yerel direnç işareti 4,54 dolar ve ardından 5,18 dolardı.

Tezos: XTZ/USD dört saatlik grafik

Tezos, Decentraland and Vechain Price Analysis: These De-fi Coins Are Up More Than 6%

Tezos, aşırı zayıflığa direndikten sonra, RSI yarım çizginin üzerine yükseliş bölgesine yükselmeyi başardı; ancak bu okuma, göstergede görülen düşüş dikkate alındığında her an tersine dönebilir. Boğalar güçlü bir ivme kazanmadıkça, XTZ’nin olumlu fiyat hareketine devam edip etmeyeceği belirlenemiyor.

Yönlü Hareket İndeksi boğaları tercih etti. MACD, yeşil histogramları kaydettiği için yükselişi doğruladı. Ayıların devralması durumunda, XTZ’nin 3,89 dolarlık destek çizgisinin yakınında işlem görmesi bekleniyor.

MANA/USD dört saatlik grafik

Tezos, Decentraland and Vechain Price Analysis: These De-fi Coins Are Up More Than 6%

Metaverse tokenlerine olan ilgi azalmaya başlamıştı. Decentraland durumunda, token geçtiğimiz haftalarda düşüşteydi. Son 24 saat içinde, kripto para %7,7 yükselirken MANA’nın fiyat hareketi yükseliş sonucuna dönüştü. Yazım sırasında, MANA 3,30 dolardan işlem görüyor.

Boğalar, geçmiş işlem seanslarında %38,2 Fibonacci seviyesini geçmeye çalışmış ancak sonrasında ret ile karşılaşmıştı. MANA’nın bir sonraki 4,11 dolar fiyat seviyesinde işlem görmesi için boğaların yukarıda bahsedilen Fibonacci seviyesinin üzerine çıkması gerekiyor.

Yönlü Hareket Endeksi, -DI çizgisini zar zor geçtiği için canlanma belirtileri gösterdi. Göreceli Güç Endeksi, gösterge bir düşüş eğiliminin piyasadaki ayılara doğru çekildiğini belirttiğinden umut verici görünmüyordu. Awesome Oscillator, yeşil sinyal çubuklarının boyutu azaldıkça düşüş eğilimine girme ihtimalini öngördü.

VET/USD dört saatlik tablo

Tezos, Decentraland and Vechain Price Analysis: These De-fi Coins Are Up More Than 6%

VeChain’in düşüş eğilimi, son birkaç hafta içinde hızlandı. Ancak, VET’in fiyat hareketi, %9,9’luk bir değerlemenin ardından yatırımcılara soluk aldırdı. Yazım sırasında, 0,085 dolardan işlem gördüğü için göstergeler duyarlılıkta yükselişe geçti. VET’in karşılaşabileceği ani fiyat direnci 0,100 dolar ve ardından 0,115 dolar oldu.

Dört saatlik zaman diliminde RSI orta çizginin yükseliş tarafını görmekte zorlandı; ancak fiyatlar toparlandıkça gösterge hemen yükseldi. Alıcılar piyasaya girdikçe düşüş etkisi azalıyordu. Yönlü Hareket Endeksi yükseliş görünümünü doğruladı. Kripto paranın yükseliş teorisini geçersiz kılması durumunda, 0.077 dolar seviyesine inmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin