Terra (LUNA) yeni rekora mı gidiyor?
Terra (LUNA) yeni rekora mı gidiyor?

Son günlerin kârlı kriptosu yeni rekor öncesi enerji biriktiriyor olabilir! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni işlem haftasında gözler LUNA’da Fiyat düşüşle açıldı ancak hızla seansın en yüksek seviyelerine ulaştı. Mevcut fiyat hareketi, tokende daha fazla kazancın kapıda olabileceğini gösteriyor.

LUNA göstergeleri daha fazla kazanç için birleşiyor

Günlük grafikte LUNA fiyatı kazanç sağlamaya devam ediyor. Güçlü yeşil mum çubuğunun oluşumu, fiyat için yükseliş momentumundaki güce işaret ediyor. 104.57 $’lık rekor zirveleri test ettikten sonra, token geri çekildi ve 82.63 $’lık dip seviyelerini test etti. Ancak o zamandan beri LUNA’nın fiyatı dört günde yaklaşık %18 arttı.

Şimdi, fiyat 97.20 $ civarında üç haftanın en yüksek seviyelerine yakın seyrediyor. Belirtilen seviyenin üzerinde net bir kırılma yaşanması halinde, varlık için ters yönlü önyargı oluşabilir.

Yatırımcılar, ilk yukarı yönlü hedef olarak 104,57 dolarlık rekor seviyeye odaklanacak. Ardından, boğalar 110 dolar civarında yeni rekorları hedefleyecek.

Diğer taraftan, yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik, LUNA fiyatı için yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Aşağı yönde hareket ederken, fiyat 85 dolar civarında destek arıyor.

47,37 doların en düşük seviyelerinden %100’ün üzerinde bir yükselişin ardından boğalar tüm zamanların en yüksek seviyelerini test etti. Ancak fiyat sonrasında bir konsolidasyon aşamasına girdi.

LUNA/USD, gün içinde %6.27 artışla 96.23 $’dan işlem görüyor.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, yükseliş eğilimi ile ortalama çizginin üzerine çıktı. Şu anki değer 60’ta.

MACD: Momentum Ortalama Yakınsama Iraksaklığı ortalama çizgisinin üzerinde. Göstergede bir artış, yukarı yönlü görünümü güçlendirecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin