SEC, Terra kurucusu Do Kwon hakkında şok bir karara imza attı!

Terra kurucusu Do Kwon’dan son dakika açıklaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra kurucusu Do Kwon Çarşamba günü, sallanan Terra blok zincirini destekleme planlarını açıkladı. Ancak planının LUNA fiyatlarına daha fazla baskı yapması muhtemel.

Terra (LUNA), kripto pazarında devam eden çöküşün ortasında tarihi bir düşüş kaydetti. Stabil coin TerraUSD (UST) da son 24 saatte %45’lik bir düşüş kaydetti.

Kwon, UST’yi kurtarmak için daha fazla LUNA zayıflığı konusunda uyardı

Bir dizi tweet’te Kwon, UST sabitleyicisini kurtarmak için fon toplamak amacıyla blok zincirinin açık piyasada satılmak üzere daha fazla LUNA basacağını söyledi. LUNA, şu anda büyük bir indirimle işlem gören UST’yi de yakmak için yakılabilir.

UST, 1:1 sabit dolar değerinin oldukça altında, 0,5 dolardan işlem görüyor. LUNA ayrıca 2 doların biraz üzerinde rekor düşük seviyelerde bulunuyor.

Ancak, talebi aşan arzın fiyatlar için deflasyonist olduğu göz önüne alındığında, daha fazla LUNA’nın basılması, tokenin daha da düşmesine neden olabilir. Bu, LUNA fiyatlarının 1 doların çok altına düşmesine neden olabilir.

Kwon, UST’den önce çıkmak isteyenler için stabil coin arzını emmenin tek yolunun değerine geri dönmek olduğunu söyledi.

Doğal olarak, bunun UST ve LUNA sahipleri için yüksek bir maliyeti var, ancak ekosisteme daha fazla dışsal sermaye getirmek ve UST üzerindeki arz yükünü azaltmak için çeşitli seçenekleri keşfetmeye devam edeceğiz.

Ek olarak Kwon, blok zincirinin UST fiyatlarını desteklemeye yardımcı olmak için dış sermaye kaynaklarına da baktığını söyledi. Ancak raporlar, bu girişimlerin şimdiye kadar sonuçsuz kaldığını gösteriyor.

Terra, UST’yi kurtarmak için Bitcoin’ini terk etmişti

Bu haftanın başlarında, UST sabitlemesi kaymaya başladığında, Luna Foundation Guard, sabitlemeyi desteklemek amacıyla tüm Bitcoin varlıklarını terk etti. Bu, kısa süreliğine 1 dolara yakın fiyatları satın alırken, Bicoin’in büyük bir indirimle satıldığı göz önüne alındığında, yalnızca geçici olduğunu kanıtladı.

Platformun eleştirmenleri şimdi Terra’nın tokenleri desteklemek için gereken her türlü likiditeden yoksun olduğunu iddia ediyor. En büyük DeFi platformu olan Anchor Protocol de fonlarda büyük bir çıkış gördü ve ilk 10 DeFi platformundan düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin