Dikkat! Robinhood’un resmi Twitter hesabı saldırıya uğradı…

Terra Classic topluluğu, Robinhood listelemesi istiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Vakfı’nın büyük çöküşünden sonra halen piyasada yer alan tokenleri varlığını sürdürüyor. Çatallama ile beraber Terra Classic ve yeni Luna olarak yoluna devam eden iki kripto para birimi oldu. Ancak bu varlıklar hakkında konuşmalar hiç bitmedi.

Kripto topluluğu ve balinalar, tokenler üzerinde işlem yapmaya devam ederken farklı gelişmeler de yaşandı. Bunlardan öne çıkan ikisi ise; Do Kwon’un yakalanma kararı ve Terra Classic yakımı…

Terra Classic topluluğu ise şimdi Robinhood listelemesi bekliyor. Piyasa bu konuda topluluğu acelesi buluyor. Kullanıcılar, şu an change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.

Topluluk, Robinhood listelemesi istekli

Komisyonsuz hisse senedi ve kripto ticaret platformu Robinhood, Twitter’dan platformda bir sonraki listeye almak istedikleri kriptoyu sordu. Birkaç kripto topluluğu, LUNC tokenini öne çıkardı. Terra Classic topluluğu ayrıca LUNC’nin Robinhood’da listelenmesi için Change.org’da bir imza kampanyasına bile başladı.

Kripto ticaret uygulaması Robinhood 21 Ekim’de bir tweet’te platformun yeni kripto para birimleri listelemek istediğini duyurdu. Kullanıcılardan platformda görmek istedikleri bir sonraki kripto hakkında öneriler istedi. Tweet, her topluluğun tokenlerini önerdiği yaklaşık 13 bin yorum gördü.

Şu anda topluluk, LUNC tokenlerini listelemek için Coinbase ve Robinhood’dan destek istiyor. Topluluk, devasa LUNC ticaret hacminin ve talebinin borsalara fayda sağlayabileceğine inanıyor. Shiba Inu topluluğu da geçen yıl SHIB’yi Robinhood’da listelemek için bir dilekçe başlattı. 500.000’den fazla imza aldıktan sonra, Robinhood nihayet bu yıl Nisan ayında Shiba listelendi. LUNC dilekçesi şu anda yaklaşık 7.000 imza toplayabildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin