Tayland kripto turizm hamlesini hazırladı; TAT tokeni için meclis onayı gerekiyor!
Tayland kripto turizm hamlesini hazırladı; TAT tokeni için meclis onayı gerekiyor!

Tayland kripto turizm hamlesini hazırladı; TAT tokeni için meclis onayı gerekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tayland, TAT tokeni olarak bilinen sanal varlığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak, otoritenin onayının alınması gerekiyor. Lansmandan Tayland Turizm Otoritesi (TAT) sorumlu.  TAT, hareketin kripto turizmi hareketini sürdüreceğini düşünüyor. TAT, dijital tokenin benimsenmesi hakkında Tayland Menkul Kıymetler Borsası’na ulaştı  Gerekli altyapı ortaya koyularak token lansmanı için zemin hazırlandı. Şu anda, sadece meclis izni projeyi engelliyor. 

Bitkub, yasa koyuculara tokeni kullanıma sunma için temizlemelerini söylüyor 

Konferansta konuşan Bitkub CEO’su Jirayut Srupsrisopa, meclisten TAT tokenini kullanım için temizlemesini istedi. Jirayut, özel sektörün dijital yardım verebileceğini söyledi. Sadece yetkilere ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi. Böylece, yasa koyucuların iyi politikasının dijital piyasayı kolaylaştıracağını belirtti.  Ayrıca Jirayut, sektörün güçlendirilmesinin Tayland‘ın GSYİH’sini 6 kat artırabileceğini düşünüyor. Dolayısıyla Jirayut, TAT’ın benimsenmesinin ülke ekonomisini doğru yöne yönlendirebileceğini düşünüyor. 

TAT valisi Yuthasak Supasorn, kripto turizm hareketine daha fazla ışık tuttu. Amacın dijital teknolojiyi benimseyen yeni bir turizm ortamı yaratmak olduğunu söyledi. Ayrıca, hareket, kripto sahiplerinden turizm sektörüne doğrudan ödeme yapılmasını mümkün kılacak. Yuthasak Supasorn, hareketin komisyoncuları keseceğini söyledi. 

TAT tokeni Tayland’ın turizm sektörünü tekrardan canlandırabilir

Yuthasak Supasorn, hareketin turizm sektörünü harekete geçirmek için mükemmel bir yol olduğuna inanıyor. Covid-19, turizimden sektöre nakit akışını azalttı. Aljazeera, Tayland’ın Ocak-Ekim ayları arasında 106.117 ziyaretçi aldığını belirtti. Pandemi öncesi yıllık ortalama 40 milyon ziyaretçiyle karşılaştırıldığında, şu anki sayı çok az.  Devlet dışı aktörler de kampanyayı desteklemeye istekli. Ancak vali, meclisin çözmesi gereken mevcut boşlukların farkında. Bu hareketin başarısı, yasa koyucular tarafından belirlenen politikalara ve yasalara bağlı olacak. 

Ayrıca, TAT düzenleyici konulara yeniden bakılması gerektiğini de söylüyor. İşletme, siber suçlara değinen kuralların, denetimden önce temiz bir şekilde ortaya çıkarılmasını istiyor.  Supasorn, diğer departmanlarla görüşmeleri gereken birkaç yasa olduğunu söylüyor.   Tayland’ın turizm statüsünü geri kazanmak için çok şey yapması gerekecek. TAT tokenleri bu hayali gerçekleştirmede çok önemli bir rol oynayacak. Birçok kripto meraklısı bu fırsattan yararlanabilir. Yakın zamanda, endüstrinin eski durumuna dönme ihtimali yüksek. 

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin