featured

Symbiosis Finance (SIS) Bybit Launchpad’de Listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Farklı blok zincirleri arasındaki likiditelerin kolayca kullanılmasını sağlayan Symbiosis Finance, Bybit Launchpad’de 2 Aralık 2021 Perşembe günü saat 06:30’da Bybit hesabında BIT tutanlara arz edilecek.

Yatırımcıları arasında Spartan Ventures, Dragonfly Capital ve Bybit gibi dünya çapında isimlerin yer aldığı Symbiosis Finance; Ethereum, Avalanche, Binance Smart Chain gibi zincirler üzerinde hem likidite sağlayarak pasif gelir elde edilebileceği hem de Symbiosis’in merkeziyetsiz borsasını kullanıp birden çok zincirdeki likiditeyi kullanarak takas yapabilmeyi sağlıyor.

Lansman gününde Bybit’te toplam arz yaklaşık 500 bin SIS token olacağından Launchpad’e çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

Bybit CEO’su Ben Zhou, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

“Bybit olarak çok zincirli bir geleceğe inanıyoruz ve bu çok zincirli gelecekte Symbiosis Finance gibi protokollerin yer alacağını düşünüyoruz. Symbiosis, zincirler arasındaki likiditeyi kullanarak kripto ekonomisinde çok büyük bir sorunu çözerek birlikte çalışılabilirliği mümkün kılıyor. Gelecekte önemli bir yer edinecek SIS tokeni, ilk olarak Bybit Launchpadde kullanıcılarımıza sunarak güzel bir fırsat sağladığımızı düşünüyoruz” dedi.

Symbiosis Finance Launchpad’ine Katılanlara 1000 SIS Token ve iPhone 13

Bybit, SIS Launchpad’ini kutlamak için Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor. SIS Launchpad’ine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’e yatırarak alacakları SIS token haklarına ek olarak 1000 SIS ödül havuzunu paylaşacak ve 2 adet iPhone 13 için şanslı çekilişe katılmaya hak kazanacak.

27 Kasım 2021’de Cüzdanınızda BIT Olsun

Bybit yaptığı açıklamada SIS tokeni Launchpad’de çıkaracağını ve 27 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında cüzdanlardaki BIT token bakiyesinin ortalaması alınarak maksimum 500 SIS alımına izin verileceğini duyurdu. 2 Aralık saat 06:30’da ise Launchpad üzerinde BIT token yatırma işlemi açılacak ve aynı gün 14:00’de SIS tokenleri dağıtılacak. Saat 15:00’te ise Spot’ta listeleme yapılacak ve bütün Bybit kullanıcıları SIS token için alım-satım yapmaya başlayacak.

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit 2018 yılının Mart ayında kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin