Sui Network ana ağa yaklaşıyor! Dikkate alınması gereken istatistikler
Sui Network ana ağa yaklaşıyor! Dikkate alınması gereken istatistikler

Sui Network ana ağa yaklaşıyor! Dikkate alınması gereken istatistikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sui Network, protokol yeteneklerini göstermek için 36 milyondan fazla işlem kaydetti. Sui Network, aylarca süren aktif geliştirmenin ardından bazı önemli ağ istatistiklerini açıkladı. Protokol, paylaşılan durumun Testnet Wave 2’nin başarıyla tamamlanmasının ardından kaydedildiğini söyledi.

İstatistiklere göre protokol, 41 doğrulayıcıya bağlı 7.000’den fazla düğüm kaydettiğini söyledi. Bu önemli bir protokol istatistiğidir, çünkü sistemdeki düğümler ne kadar genişse sistem o kadar merkezi değildir ve ayrıca o kadar güvenli olarak değerlendirilir.

Kitlesel benimseme için oluşturulmuş çok ölçeklenebilir bir protokol olarak değerlendirilen Sui Network, ayrıca Testnet Wave 2 sırasında toplam 36.5 milyon işlem kaydettiğini söyledi.

Sui Network, eski Meta (Facebook) mühendisleri tarafından geliştirilen Katman-1 blockchain ağıdır. Protokol, kaydedilen 7,35 milyondan fazla staking işlemi ile ağda stake edilen toplam 1.34 milyon SUI token kaydettiğini söyledi.

https://twitter.com/SuiNetwork/status/1630378311292690432

 

Sui Network söz konusu olduğunda, yüksek performans ve ölçeklenebilirlik açısından dikkat edilmesi gereken bir sonraki Aptos Protokolü olarak kabul edilir. Akıllı sözleşme yetenekleri açısından Ethereum’u alt edebilmekle övünen bir dizi Katman 1 ve Katman 2 protokolünün varlığında, kullanıcılar Sui’nin çıkışı konusunda oldukça hevesli görünüyor.

Protokol, Ankr gibi ortak protokollerle önemli entegrasyonlar için yürütüldü. SUI tokenleri tarafından desteklendiği düşünülen Sui Network, ana ağ lansmanı için kesin bir tarih vermedi, ancak doğru ekosistem araçlarına göre işareti kontrol ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin