Dikkat bu hataya düşme: Squid Game Token’ı neredeyse sıfırlandı!
Dikkat bu hataya düşme: Squid Game Token’ı neredeyse sıfırlandı!

Squid Game: Dizi dünyayı kasıp kavurdu, şimdi tokeniyle kripto sektörüne damga vuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Netflix’in en çok izlenen ve tüm zamanların en çok konuşulan Kore dizilerinden biri olan Squid Game, şimdi kripto dünyasında dikkatleri üzerine çekiyor. SQUID adlı benzer bir Play-to-Earn NFT oyun tokeninin fiyatı 24 saat içinde yaklaşık %2,400 arttığından, dizinin popülaritesi kripto pazarına sıçramış gibi görünüyor. SQUID token fiyatı bir günde 1 sentten 2,20 dolara yükseldi ve kripto dünyasının en çok kazananlarından biri haline geldi. SQUID hala yükseliyor ve son 24 saatte %450 kazançla 3.07$’dan işlem görüyor.

Squid Game

Squid Game oyuncuları, token varlıklarını artırabileceği çeşitli çevrimiçi oyunlarda yer almak için yerel tokeni satın almaları gerekir. Cornell Üniversitesi ekonomisti Eswar Prasad, BBC’ye P2E (play to earn)  tokeninin fiyatındaki devasa artış için şu yorumu yaptı:

“Bu kripto para birimi, rastgele memler veya kültürel fenomenler üzerine binen uzun ve büyüyen bir dijital para ve token listesine katılıyor. Dikkat çekici bir şekilde, bu tür birçok kripto para, yatırımcıların ilgisini hızla çekerek çılgınca şişirilmiş değerlemelere yol açıyor. Bu tür spekülatif çılgınlıklara kapılan yeni başlayan bireysel yatırımcılar, önemli kayıp riskiyle karşı karşıyadır.”

Squid Game tokeni kolay satılamıyor

Kripto pazarı, son zamanlarda NFT çılgınlığına sahne oluyor ve şu anda P2E NFT oyunları, agresif bir büyümeye sahip. NFT oyunu geliştiricilerinin son Netflix gişe rekorları kıran başarısına güvenmeye karar vermesi, kripto projelerinin genellikle trende nasıl ayak uydurduğunu gösteriyor. SQUID tokeninin bir dezavantajı ise kolayca satılamaması.

Coinmarketcap’teki bir uyarıya göre, birçok kullanıcı SQUID tokenlerini şu anda listelendiği Pancakeswap’ta satamadı. Sorunun arkasındaki kesin neden net olmasa da, birçok Koreli bunun, kullanıcıların tokeni satmadan önce bazı kriterleri yerine getirmesi gereken ani çöküşe karşı bir önlem mekanizması olduğuna inanıyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin