Son Bitcoin hareketinden en çok bu altcoin etkilendi! İşte ayrıntılar
Son Bitcoin hareketinden en çok bu altcoin etkilendi! İşte ayrıntılar

Son Bitcoin hareketinden en çok bu altcoin etkilendi! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 39.300 dolardan 41.400 dolara sıçradı ve son saatlerde bazı kayıplar kaydetti ve yazım sırasında 41.100 dolardan işlem görüyor. TRON, Bitcoin’deki bu küçük sıçramayı kendi fiyat çizelgelerine de yansıttı.

Önümüzdeki birkaç saat içinde, TRON’un aşağı yönlü hareket etmesi muhtemel görünüyordu. Daha düşük zaman dilimli yatırımcıların haklı bir şüphesi olabilir. Altcoin hâlâ eski düşüş trendinde mi yoksa fiyat 0,057 dolar ile 0,0623 dolar seviyeleri arasında bir aralık oluşturdu mu?

TRX – 1 saat tablosu

TRON sees a relief rally from a support level, could this be consolidation or a renewed leg downward for the price?

Saatlik grafikte TRX, uzun vadeli yatay destek seviyesi olan 0,057 dolardan bir sıçrama gördü. Bu, bir önceki ayın ilk haftasında fiyat için sağlam destek görevi gören seviyeydi. Altcoin Mart ayında, 0,057 dolar – 0,062 dolar aralığında birkaç günlük konsolidasyonun ardından, talep devreye girerek fiyatları konsolidasyondan çıkmaya ve 0,079 doların en yüksek seviyelerine çıkarmaya yöneltti. Son iki hafta içinde, fiyat grafiklerde daha düşük bir eğilim gösteriyor.

Dolayısıyla, 0,057 dolardan gelen bu sıçrama, ayılar tarafından yenilenen bir düşüşten önce küçük bir sıçrama olabilir. Alternatif olarak altcoin, yükselişten önce bir miktar birikim görebileceği bir aralık oluşturmaya çalışıyor.

Teknik göstergeler

TRON sees a relief rally from a support level, could this be consolidation or a renewed leg downward for the price?

RSI, birkaç gün önce fiyatın 0,06 dolar seviyesinin üzerine çıkmada başarılı olduğu yükseliş momentumunu belirtmek için nötr 50’nin üzerine çıktı. Yazım sırasında, RSI nötr 50 çizgisine geri döndü. Önümüzdeki birkaç saat içinde, 40’ın altına düşerse, 0,057 dolara doğru bir hareket gerçekleşebilir.

Osilatör de son iki günün yükseliş hareketini yansıttı, ancak histogramında azalan momentumu göstermek için kırmızı çubuklar kaydetti. CVD ayrıca artan satış baskısı göstermek için düşüş bölgesine girdi.

TRX fiyat analizi sonuç

Altcoin bir kez daha 0,06 doların altına düşerse, en azından 0,057 dolara kadar düşmeye devam etmesi muhtemel. Bununla birlikte, ayılar bir dahaki sefere geldiğinde destek seviyesinin devam edip etmeyeceğini göreceğiz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin