featured

Fiyattaki son hareket DOGE yatırımcılarını heyecanlandırdı! 1 dolar hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE) kısa süre önce önemli bir destek noktasını geri kazandı. Bunun ardından Kasım 2022’den beri güçlü olan bir direnç çizgisini kırmayı başardı.

Şimdi yatırımcılar, bu olumlu hareketin ne kadar devam edeceğini ve sonunda 1 dolar seviyesinin kırılıp kırılmayacağını merak ediyor.

DOGE

Ancak bazı uzmanlar, DOGE fiyatındaki son rallinin sürdürülebilir olmayabileceği konusunda uyarmaya devam ediyor. Kripto para birimleri herkesin bildiği gibi değişkendir ve geçmiş performans, gelecekteki başarının garantisi değildir.

DOGE fiyatı ivme kaybetti

CoinMarketCap verileri, gözde meme coin’in fiyatının son 24 saat içinde %1,73 bir düşüş yaşadığını ve şu anda 0,072 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde işlem gördüğünü gösteriyor. Eğer fiyat bu seviyeyi kaybederse 0,069 dolar seviyesine geri dönebilir.

Buna rağmen DOGE için uzun vadeli eğilim, bu çizginin üzerinde işlem görmeye devam ettiği sürece yükseliş eğilimini koruyacaktır.

Kısa vadeli iki saatlik grafiğin son teknik analizi, 25 Mart’ta DOGE fiyatının 10 Mart’tan beri yürürlükte olan destek hattından çıktığını gösteriyor.

Sonraki 24 saat içinde, çizginin direnç olarak teyit edilmesi kısa vadeli yukarı yönlü hareketin sona erdiğinin işareti olabilir. Trenddeki bu değişim, önümüzdeki haftalarda meme coin’in genel gidişatını etkileyebilir.

Sırada ne var?

İki saatlik grafikte yükselen destek hattının yakın zamanda kırılmasıyla, bazı yatırımcılar fiyatın önümüzdeki aylarda 1 dolara doğru yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediypr.

Herhangi bir kripto para biriminin gelecekteki hareketlerini tam bir doğrulukla tahmin etmek imkansız olsa da, DOGE fiyatının geçmişte önemli dalgalanmalar yaşadığını belirtmekte fayda var. Gözde meme coin’in fiyatı, sosyal medya aldatmacası, ünlülerin onayları ve genel piyasa duyarlılığı gibi çeşitli faktörlere yanıt olarak önemli ölçüde arttı ve düştü.

Mevcut analize göre, fiyat için en olası senaryonun, 0,072 dolardaki destek noktasından bir kırılma ile 0,069 dolardaki desteğe bir düşüş olduğu görülüyor.

Bununla birlikte DOGE, önceki yükselen destek hattını geri alabilirse, yükselişin tersine dönme olasılığı da vardır. Bu gerçekleşirse fiyat, 1 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin