FTX Japonya, para çekme işlemlerine başlıyor mu?

Son FTX gelişmeleri: SBF avukatları, tanıklık çağrısını yanıtsız bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – San Francisco tarafından hazırlanan bir rapora göre, müşteri fonlarını kötüye kullanmakla ilgili kamuya açık iddialarla karşı karşıya kalması devam ediyor.

Çöken FTX kripto borsasının eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), artan yasal sorunların ortasında medya varlığını sürdürüyor. Daha önce SBF, FTX iflasıyla ilgili kilit ABD Senatosu komitesi önünde ifade vermeye istekli olduğunu duyurmuştu. Bu arada, raporlar avukatlarının duruşma talebine yanıt vermediğini gösteriyor.

SBF’nin çöküşüyle birlikte ailesi de dolaylı yoldan etkilendi. Çökmüş kripto para borsası FTX.com’un kurucusu Sam Bankman-Fried’in Stanford Hukuk Fakültesi profesörü ebeveynleri okuldaki gelecek yılki ders programında olmayacaklarını açıkladı.

SBF, komiteye ulaşabilecek mi?

FoxBusiness Gazetecisi Eleanor Terrett, SBF ve avukatının Senato Bankacılık ve Konut Demokratları komitesinin ifade verme çağrısına yanıt veremediğini bildirdi. Duruşmanın önümüzdeki çarşamba günü yapılması planlandı.

Senatör Pat Toomey’in komitenin Kongre huzuruna çıkmak için çalışmaya devam edeceğini taahhüt ettiğinden bahsetti.

Daha önce SBF, bir Tweet’te durumu açıklamak için komite önüne çıkmak istediğinin altını çizmişti. Ancak bunu, bu felakete neyin yol açtığını öğrenip gözden geçirdikten sonra yapacaktır.

Raporlara göre, Senato Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Komitesi, SBF’nin halka şeffaflık ve hesap verebilirlik sağlamasının önemli olduğunu söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin