robinhood

Son dakika: Robinhood ADA, MATIC ve SOL’u listeden çıkaran ilk borsa oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood; Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Solana’yı (SOL) bu ay içinde listeden çıkarma planlarını açıkladı. Coinbase ve Binance üzerindeki baskılar ve en iyi dijital para birimlerinin menkul kıymet olarak iddianamesi ışığında Robinhood; Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Solana (SOL) desteğini sona erdirmeye karar verdi. Komisyonsuz ticaret platformunun ayrıntılı olarak açıkladığı gibi bu üç token için destek 27 Haziran’da sona erecek ve bu dijital para birimlerini listeden çıkaracak ilk borsa / aracı kurum olacak.

robinhood

Bugün paylaşılan duyuru, Robinhood’u çevreleyen söylentileri ve Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yatırım sözleşmeleri olarak belirlenen varlıkları listeden çıkarma olasılığını doğruladı. Güncellemenin ışığında, ticaret platformu kullanıcılarına varlıklarını son teslim tarihinden önce transfer etmelerini tavsiye etti.

Borsa, kullanıcıların söz konusu tarihe kadar etkilenen kriptoları transfer edebileceklerini, ancak fonlarını taşımayı reddeden kullanıcıların fonlarının piyasa kuru üzerinden tasfiye edileceğini ve fonların Robinhood satın alma güçlerine yatırılacağını söyledi.

Robinhood, bu dijital para birimlerinin yanı sıra platformundaki diğer hiçbir kripto ticaretinin etkilenmeyeceğini doğruladı. Ticaret ekibi ayrıca kullanıcılarına varlıklarının platformunda güvende olduğu konusunda güvence verdi, bu da panik satışını önlemek için gerekli olan bir onaydı.

Robinhood yasanın sağ tarafında kalacak

Kripto para ekosisteminin geçmişi göz önüne alındığında, borsaların SEC’in bir menkul kıymet olarak etiketlediği tokenleri cesurca listeden çıkarması alışılmadık bir durum değildir. Şu anda piyasa düzenleyicisi tarafından yoğun bir inceleme altında olan Coinbase borsası da bir zamanlar XRP söz konusu olduğunda kendisini bu ikilemde bulmuştu.

Aralık 2020’de düzenleyici Ripple Labs aleyhine dava açtığında, Coinbase borsası o sırada suçlanan XRP madeni parasını listeden çıkardı ve o sırada dijital para birimine sırtını dönen birçok ticaret platformundan biri olarak ortaya çıktı.

robinhood

Robinhood için yasaların doğru tarafında kalmak hedef olmaya devam ediyor ve sadece birkaç yıl önce dijital para birimlerini benimseyen bir aracı kurum olarak etkilenen tokenlere olan sadakatin çok derin olmadığı görülüyor. Şimdi görülecek olan, üç tokenin listeden çıkarılmasında Robinhood’a katılacak borsaların sayısıdır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin