Kripto para haberleri: Piyasada gün nasıl geçti?

Son Dakika: Merakla beklenen ABD enflasyon verileri belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa için büyük öneme sahip olan ABD enflasyon verisi açıklandı. TSİ 16.30’da açıklanan verilerle bu yılın ilk enflasyonunu gördük. Küresel boyutta önemli olan ABD enflasyon verileri her yönde gidişatı etkiliyor.

2022 yılının sonlarında enflasyon düşüşe geçmişti. Bu düşüş faiz tarafında da kendini göstermişti. 2023 yılının ilk enflasyonu ise beklentilerin biraz daha üstünde geldi. Beklenti daha öncesinde 6,2 olarak açıklanmıştı. Ancak bugün resmi olarak açıklanan ABD enflasyon verileri 6,4 oldu. Enflasyondaki düşüşün geçen sene devam etmesine karşın şimdiki veri risk iştahını artırabilir.

Enflasyondaki yaşanan yükseliş piyasaya iyi yansımadı. Geleneksel ve kripto varlıklar, verileri olumsuz okudu. Bitcoin 21.540 doların altına kadar iğne attı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin