Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

Son dakika: Asya ülkesinden Terra çalışanlarına bir şok karar daha geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sıkı takibe alınan şirkete nefes aldırılmıyor. Terra Vakfı hem kendi ülkesinde hem de diğer ülkelerde davalarla uğramak zorunda. Şimdiki haber ise daha da can yakacak.

Kore haber sitesi JTBC’ye göre, Seul Ortak Finans ve Menkul Kıymet Suçları Soruşturma Ekibi, Terra ekibindeki geliştiricilere seyahat ambargoları koydu. Bu, Koreli yetkililer tarafından Terra hakkında devam eden soruşturmanın bir parçası.

TFL üyelerine yasak hakkında bilgi verilmedi

LUNA ve UST’nin çöküşünden sonra, yetkililer Terra’nın kurucusu Do Kwon’un peşindeydi. Koreli yetkililer şimdi ekibinin mevcut ve eski üyelerine seyahat yasağı koydu.

Bu hamle, söz konusu kişilerin aniden ülkeyi terk etmelerini önlemek için alınmış gibi görünüyor. Çünkü yakında şirket hakkında daha ciddi bir soruşturma başlatılacak.

Bir Terra çalışanı olan David Hong’a göre, hiçbirine kısıtlamalar önceden bilgilendirme gelmedi. Hong,

“Dürüst olmak gerekirse, insanlara bu şekilde potansiyel suçlular gibi davranılması kesinlikle çok çirkin ve kabul edilemez.”

Şu anda, savcılığın soruşturma programını Terra yetkilileriyle koordine ettiği söyleniyor. Ancak Adalet Bakanlığı’ndan bir yetkili, şunları kaydetti:

“Ayrılma yasağının soruşturmanın gizliliği ile ilgili olup olmadığını teyit etmek mümkün değil.”

Do Kwon ve Terra ile ilgili diğer kurumlara karşı yeni dava açıldı

ABD merkezli bir davacı, Terraform Labs, Luna Foundation Guard ve Terra ile ilgili diğer bazı VC’lere toplu dava açtı. Davacı, tüm Terra tokenlerinin aslında menkul kıymet olup olmadığı konusunda yatırımcıları yanlış yönlendirdiklerini iddia ediyor.

Dava ayrıca Do Kwon’un tokenlerin çöküşünden önceki profesyonelliksizliğine de dikkat çekti. Son raporlar, UST-LUNA durumunun içeriden bir iş olduğunu iddiaları fazlasıyla konuşuluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin