Solana (SOL) yükselişine devam edecek mi? Yeni bir ATH'ye mi hazırlanıyor?
Solana (SOL) yükselişine devam edecek mi? Yeni bir ATH'ye mi hazırlanıyor?

Solana (SOL) yükselişine devam edecek mi? Yeni bir ATH’ye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana son üç ay içerisinde fiyat hareketleriyle en fazla dikkat çeken coinlerden biri oldu. SOL fiyatı kısa bir sürede yaklaşık %764,12 oranında yükseldikten sonra kazançlarının bir miktarını kaybetti. Ancak son 72 saat içerisinde altcoin yükselişe geçerek kaybettiği kazançlarını geri almayı başardı.

Solana 20 Ekim tarihinde yukarı tırmanışını başlattı ve diğer günler %29,78 oranında yükseldi. Grafikte yer alan W şeklindeki toparlanma, kripto paranın uzun süredir devam eden 200 dolarlık kritik direncini kırmasına olanak tanıdı. Bu süreçte, aynı zamanda tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. Bu yükselişle birlikte Solana piyasa değeri 46 milyar dolardan 62 milyar dolara yükseldi.

SOL için bu yükseliş birden oluşmadı 19 ve 20 Ekim tarihlerinde oluşan baskı sonucu yükseliş oluştu. Solana üzerinden USDT ve USDC için para yatırma ve çekme, kripto para birimi değişim platformu OKEx’te etkinleştirildi

Birlikte çalışabilirlik protokolü Wormhole, Terra için destek ekleyerek UST ve LUNA’nın Ethereum ve Binance Smart Chain dahil olmak üzere zincirler arasında aktarılmasını sağladı.

Solana’nın yakın zamanda başlattığı Staking protokolü Marinade Finance, 2 aydan kısa bir sürede 1 milyar doları aştı. Solana için önemli gelişmeler oldukça da yatırımcılar altcoine yöneldi ve sonucunda yükseliş başladı.

SOL işlem hacimleri bu ay 21 Ekim tarihinde en yüksek seviyedeydi bir gün gibi bir sürede 3.4 milyar dolara yükseldi. Diğer dikkat çeken gelişmelerden biri ise yazım sırasında 5 dakika gibi bir sürede 100 bin SOL alımı gerçekleşti. Ayrıca 21 Ekim’de 6 milyondan fazla SOL (1.2 milyar dolar) alım satım gerçekleşti.

Solana işlem hacimleri

Kaldıraçlı işlemde de artış olduğu görülüyor. Hacimler 10 milyar doları aştı ve tek bir günde 16 milyon dolardan fazla uzun ve kısa sözleşme tasfiye edildi. Yükseliş bugün de devam ediyor.

Yazım sırasında oynaklık çok düşük olduğu için henüz bir fiyat düşüşü belirtisi görünmüyor. Son olarak, ortalama kullanıcı duyarlılığı da olumlu bir görünüm gösteriyor. SOL yatırımı yapmak için iyi bir zaman olabilir fakat 200 dolarda düzeltme gerçekleşebilir. Grafiği takip edip fiyatın 200 doların üzerinde kalıp kalmayacağını takip etmekte fayda var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin