solana işlem

Solana, NFT’de 1.5 Milyar Dolarlık işlem hacmini geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana’dan zamanlarda hayli olumlu sinyaller geliyor. NFT veri platformu CryptoSlam tarafından sağlanan verilere göre, Solana tabanlı NFT’ler için toplam işlem hacmi 1,5 milyar doları aştı.

Solana, ilk kez 1 milyar doları aştıktan sadece aylar sonra yeni bir dönüm noktasına ulaşmayı başardı.

Platformda yayınlanan NFT’ler, 314.910 alıcı ve 260.844 satıcı ile iki milyondan fazla işlem üretti.

Geçen Eylül, Degenerate Ape Academy’den bir NFT, Solana için bir ilk olan 1 milyon dolar getirmeyi başardı ve CryptoPunks gibi Ethereum tabanlı NFT projelerinin kulübüne katıldı.

Son zamanların gözde kriptosu, 2021’de yüksek işlem ücretleri ve nispeten yavaş işlemlerle boğuşmaya devam eden Ethereum’a ucuz bir alternatif olarak ortaya çıktı.

Solana, ilk kez 1 milyar doları aştıktan sadece aylar sonra yeni dönüm noktasına ulaşmayı başardı.

İşlem sayısı 2 Milyonu geçti

Platformda yayınlanan NFT’ler, 314.910 alıcı ve 260.844 satıcı ile iki milyondan fazla işlem üretti.

Geçen Eylül, Degenerate Ape Academy’den bir NFT, Solana için bir ilk olan 1 milyon dolar getirmeyi başardı ve CryptoPunks gibi Ethereum tabanlı NFT projelerinin kulübüne katıldı.

Solana, 2021’de yüksek işlem ücretleri ve nispeten yavaş işlemlerle boğuşmaya devam eden Ethereum’a ucuz bir alternatif olarak ortaya çıkarak dikkat çekti.

CryptoSlam verilerine göre, geçen hafta Solana NFT satışlarında %55.34 artış gördü.

Ethereum’da hacim 21 Milyar Dolara ulaştı

Bu yılın başlarında, bankacılık devi JPMorgan, SOL’un NFT sektöründe Ethereum’u potansiyel olarak geride bırakabileceğini tahmin etmişti. Ancak yine de bu alanda pazar liderinin eline su dökemiyor. Ethereum, 21 milyar dolarlık bir satış hacmi yarattı.

Kripto platformu ayrıca, yakın zamanda bilgisayar korsanlarına 540 milyon dolar kaybeden, güç durumdaki yan zincir çözümü Axie Infinity’ye ait Ronin’in gerisinde kalıyor.

NFT pazarı SOL’un yanında

Piyasa yorumcularının görüşlerine göre, NFT pazarları Solana için destek üzerinde çalışıyor. Kingpin OpenSea’nin “Ethereum katilini” bu Nisan gibi erken bir tarihte entegre etmesi ve potansiyel olarak ağın benimsenmesine büyük bir destek vermesi bekleniyor. Eklemeyle ilgili söylentiler geçen yıl dolaşmaya başladı.

SOL 6. defa en büyük para birimi oldu

Bu arada, Solana ağının yerel tokeni olan SOL, Ripple’a bağlı XRP’nin piyasa değerini bir kez daha aşarak altıncı en büyük kripto para birimi haline geldi. Kripto para birimi şu anda büyük spot borsalarda 133 dolarda oturuyor.

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin