Solana merkezli NFT pazarı önemli miktarda yatırım topluyor
Solana merkezli NFT pazarı önemli miktarda yatırım topluyor

Solana merkezli NFT pazarı önemli miktarda yatırım topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana Blockchain’deki en büyük NFT pazarı olan Magic Eden, A Serisi finansman turunda 27 milyon dolar topladı.

Kimler yatırım turuna katıldı?

Sequoia Capital, Solana Ventures, Greylock Partners, Electric Capital ve diğerlerinin katılımıyla Paradigma turu yönetti.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Jack Lu, The Block’a verdiği demeçte şöyle söyledi:

“İyi bir öz sermaye fonu turuydu.  Magic Eden’in Blockchain oyun sektörüne odaklanmasına yardımcı olacak. Bu amaçla, Magic Eden bugün oyun yayıncıları için bir içerik merkezi olan Eden Games’i başlattı.”

Lu, hub’ın yayıncıların Eden Games tarafından özel olarak oluşturulmuş açılış sayfalarını paylaşmalarına izin vereceğini söyledi.

Lu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Solana’daki tüm oyun NFT’lerini düşündüğümüzde, NFT ikincil işlem hacmi için %90’ın üzerinde pazar payına sahibiz,. Oyun yayıncıları, haberleri paylaşırken gerçekten yeterince dikkat çekmekte zorlanıyor ve biz de bu platform olarak hizmet etmek istiyoruz.”

Önemli projeler geliyor, ekip büyüyor

Magic Eden ayrıca Magic Ventures adlı bir girişim birimini “birkaç hafta içinde” başlatmayı planlıyor. Lu, birim hakkında daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti ancak topluluk projelerini destekleyeceğini söyledi. Firma ayrıca operasyonlar ve pazarlama da dahil olmak üzere farklı işlevlerde işe alımlar yaparak mevcut 60 kişilik ekibini genişletecek.

Magic Eden, geçen yılın sonlarında bir yan proje olarak başlatıldı ve DappRadar’dan alınan verilere göre, şimdi hem trader sayısı hem de ticaret hacmi açısından Solana NFT pazarına liderlik ediyor. Solana’daki hakimiyeti, Ethereum’daki OpenSea’ya eşdeğer olarak görülebilir.

A Serisi turu, Magic Eden’in bugüne kadarki toplam finansmanını 29,5 milyon $’a getirdi. Ekim ayında bir tohum turunda 2,5 milyon dolar toplanmıştı. Lu, firmanın yakın gelecekte daha fazla fon toplayabileceğini söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin