Solana analizi: Majör altcoin yükseliş için hazırlanıyor mu?

Solana fiyat analizi: Boğa modeli fiyatı 47 dolara götürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde Solana’nın iyi bir performans gösterdiğini görüyoruz. Günlük yaptığı kapanışlarla direnç bölgelerine daha çok yaklaşan SOL, bugünde pozitif kazançlar gösterdi. Ayrıca gün içinde 34 doları geçerek önemli sinyaller verdi. Solana fiyat analizi için daha fazla yükseliş 47 dolarlık bölgeye itebilir.

Solana fiyatı, psikolojik işaret olan 30 doları destek olarak iyi çalıştırdı. Hafta içinde de bu bölgeyi deneyen kripto para birimi, alıcıların aktif olmasıyla yukarı harekete geçti.

Azalan 50 günlük EMA, 38 dolardan boyun çizgisine ulaşmak için yükseliş büyümesine karşı çıkıyor. Öyleyse, yükseliş ticareti yapmayı mı yoksa fiyatlar 38 doları geçene kadar beklemeli miyiz? İşte Solana Fiyat analizi hakkında daha fazlası…

Solana fiyat analizi

Son birkaç düşüş haftasında, SOL/USDT grafiği en alt kritik destek seviyesine 30$’a geldi. Düzeltme, Temmuz ayında görülen önceki toparlanma rallisini baltalayan, %20’lik bir ayı döngüsünü oluşturan 100 günlük EMA’nın tersine çevrilmesiyle aynı zamana denk geliyor.

Solana fiyat analizi bununla birlikte, ayı döngüsü olarak gösterilen 30 dolarlık bölgeyi kıramadı. Bu da boğaların güçlü kaldığını gösteriyor.

SOL/USD Haftalık Görünüm
SOL/USD Haftalık Görünüm

Diğer yandan bir çıkış fırsatı bekleyen yatırımcılar, Solana fiyat analizi için ilk olarak 38 doları deneyecek. Fiyat 38 doları geçene kadar sabırlı olmak zorunda kalacaklar. Yükseliş deseni, bir sonraki hedefi 47 dolarlık yatay seviye olarak gösteriyor. Yatırımcılar güvenli bölgede devreye girerse fiyat 47-48 dolar alanına sıçrayabilir.

Teknik gösterge

  • Direnç seviyesi – 38$ ve 47,2$
  • Destek seviyeleri – 30$ ve 25$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin