Solana bu seviyede büyük baskı altında kaldı! Çıkış işareti mi?
Solana bu seviyede büyük baskı altında kaldı! Çıkış işareti mi?

Solana bu seviyede büyük baskı altında kaldı! Çıkış işareti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı düşmeye devam ediyor ancak hayati desteğin yakınında seyrediyor. Fiyat, karmaşık bir düzeltmeye işaret eden azalan trend çizgisinin yakınında baskı altında kalmaya devam ediyor.

Anahtar noktalar

  • Solana fiyatı, önceki seansın konsolide hareketini genişletiyor ve düşüşe geçti.
  • Günlük grafikte fiyat 90 doların altına düşerse, altcoin’in daha fazla dezavantajı var.
  • Düşen eğimli çizginin kırılması, düşüş görünümünü geçersiz kılabilir.

SOL fiyatı düşüşe devam edecek mi?

Günlük grafikte, Solana %75 artışla 78 doların en düşük seviyelerinden 143,53 doların en yüksek seviyelerine yükseldi. Bununla birlikte, boğalar kazanımları ileriye taşıyamadı ve daha aşağılara çekildi. Ayrıca, ‘Spinning top’ oluşumu boğaların devre dışı olabileceğini gösterir.

Şimdi, 95 dolar civarında yer alan destek seviyesi, satıcıların bitkin göründüğü SOL için güvenilir bir tutma alanı görevi görüyor. Bununla birlikte, satış baskısının yeniden canlanması bu destek bölgesini kırabilir ve bu gerçekleşirse varlıkta daha fazla düşüş beklenir.

Aşağıya inildiğinde, ilk aşağı yönlü hedef 22 Mart’ın en düşük seviyelerinde 88 dolarda ve ardından 80 dolarlık yatay destek seviyesinde bulunabilir.

Aksine, fiyat düşüş eğilimi çizgisini delmeyi başarırsa, o zaman varlıkta bir miktar geri sıçrama beklenebilir. Bununla birlikte, 24 günlük ve 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) geçişinde 103 dolar civarında ani bir yukarı direnç bulunabilir. Bu seviyenin üzerinde bir günlük kapanış, altcoin’i 110 dolar seviyesine taşıyabilir.

Solana fiyatı, Kasım ayında 259,99 dolarda rekor yüksek seviyeleri test ettikten sonra kısa vadeli bir aşağı yönlü trendde işlem görüyor. Yayınlanma tarihi itibariyle, SOL gün için %2,16 düşüşle 96,11 dolarda işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin