featured

Kısa vadeli görünüm olumsuz! SOL fiyatının toparlanmak için daha fazlasına ihtiyacı var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün %4,13 oranında düşüş yaşadı. Bu performansı ile bugün en çok değer kaybedenlerden bir tanesi oldu.

Bugün kırmızıda işlem gören SOL, toparlanmak için bir yol arıyor.

SOL

Saatlik grafikte gözde altcoin’in fiyatı yerel destek noktası olan 24,06 dolar seviyesine geri döndü. Alıcılar inisiyatifi geri kazanamazlarsa, gerçekleşecek kırılma sonucunda yarın 23,5 dolar seviyesi yeniden test edilebilir.

Düşüş devam edebilir mi?

Günlük grafikte, fiyat oldukça kritik olan 25 dolar seviyesinin altında işlem gördüğü için mevcut eğilim ayıların lehine. Mum, desteğin yakınında yani 23,65 dolar seviyesi civarında kapanırsa, 22 dolar ile 23 dolar arasındaki bölgeye bir düşüş yaşanabilir. Böyle bir senaryo, ayın sonuna kadar geçerlidir.

Bitcoin’e (BTC) karşı günlük zaman diliminde, fiyat kanalın ortasında, 0,0009881 dolardaki destek ile 0,0011797 dolardaki direnç arasında yer aldığı için Solana (SOL) yatay işlem görüyor.

Ancak, boğalar yakında kritik seviyelerin üzerine çıkamazsa düzeltme bir süre daha devam edebilir. Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 24,28 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin