featured

SOL kritik direnci üçüncü kez test ediyor! Boğalar, sonunda başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, 44 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için iki başarısız girişimden sonra yeniden güç toplamaya çalışıyor.

SOL için takip edilmesi gereken destek noktaları 40 dolar ve 35 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 44 dolar ve 59 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

SOL grafik

Görünüşe göre boğalar, fiyatı yükseltmek için çok hevesli. SOL, bugün kilit direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı ancak şimdi geri düşüyor. Alıcılar momentumu sürdüremezlerse bu, önemli seviyeyi kırmaya yönelik üçüncü başarısız girişim olacaktır. Altcoin için kilit destek noktası 40 dolar seviyesinde bulunuyor.

SOL için bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Nispeten iyi bir satın alma hacmi SOL fiyatını daha da yükseltti. Ancak alıcıların bu yazının yazıldığı sırada ivmelerini korumakta zorlandıkları görülüyor.

RSI: Günlük RSI 50 endeksinin üzerinde bulunuyor. Bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece, altcoin’in direnç noktasını kırmak için iyi bir şansı var.

MACD: Günlük MACD bugün yükseliş eğilimi gösterdi. Bu olumlu ve alıcıları teşvik edebilir. Ancak net bir şey söylemek için henüz çok erken.

Teknik veriler ışığında SOL için kısa vadeli önyargının yükseliş yönünde olduğu söylenebilir.

Fiyat için kısa vadeli tahmin

Gözde altcoin’in fiyatı bugün 44 doların üzerine çıkmayı başarsa bile, geçmişteki veriler bize bunun kolayca sahte bir kırılmaya dönüşebileceğini gösteriyor. Alıcılar bugünün mumunu bu kritik direncin üzerinde kapatamazlarsa, ayılar kontrolü yeniden kazanabilir. Bunun sonucunda da altcoin, 40 dolara doğru geri çekebilir. Başarılı bir kırılma sonucunda SOL 60 dolara ulaşmanın yolunu bulabilir. Ancak şu anda bu, çok uzak görünüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin