SOL için işler iyiye gitmiyor! Yatırımcılar dikkatli olmalı
SOL için işler iyiye gitmiyor! Yatırımcılar dikkatli olmalı

SOL için işler iyiye gitmiyor! Yatırımcılar dikkatli olmalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL), %9,96’lık bir düşüşün ardından CoinMarketCap’in trend listesine girdi. Kripto piyasası izleme platformuna göre, SOL, son gün içinde %9,96’lık bir düşüşün ardından ve aynı zaman diliminde 32,10 dolara düştükten sonra şu anda 32,34 dolardan işlem görüyor.

Daha uzun zaman dilimlerine bakıldığında, Ethereum katili için işler iyi görünmüyor. SOL geçen hafta %2,38 düştü ve son otuz gün içinde %1,23 değer kaybetti. SOL’un 24 saatlik işlem hacmi de %29’dan fazla düşüşle 1.756.056.333 dolar seviyesinde duruyor.

SOL şu anda 1,756,056,333 dolar piyasa değeri ile en büyük 10. kripto para birimidir. Bu, altcoini Cardano’nun (ADA) hemen arkasına 9. sıraya ve Polygon’un (MATIC) önüne 11. sıraya yerleştirir.

SOL fiyatı 50 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) satırında işlem görüyor. Bu noktaya kadar, 20 EMA, 50 EMA’nın üzerinde yükseliş eğilimindeydi. Ancak bu hareket, SOL’un son 24-48 saat içindeki fiyat hareketiyle durduruldu.

Sonuç olarak, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) çizgisi SMA çizgisinin altında düşüş eğilimi gösterdiğinden, SOL’un günlük grafiği şimdi düşüş eğilimi gösteriyor. Buna ek olarak, günlük RSI çizgisi de aşırı satım bölgesine doğru negatif eğimli hareket ediyor. Günlük RSI göstergesinde gösterilen düşüş hissi, SOL fiyatının 20 ve 50 EMA çizgisinin altına düşeceğini gösteriyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin