Silvergate Capital, zararın ardından kripto ödemelerini durdurdu

Silvergate Capital, zararın ardından kripto ödemelerini durdurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Silvergate, dijital varlıklarda uzmanlaşmış bankanın uygulanabilirliği hakkında endişeler sürdü. Bu endişelerin ardından Silvergate Exchange Network’ün (SEN) fişini çekti. 

Bankanın kripto ödeme platformu olan Silvergate Exchange Network, bankanın en popüler hizmetlerinden biridir. Takas edilmesi günler sürebilen normal banka havalelerinin aksine hizmet, yatırımcıların ve kripto borsalarının istedikleri zaman transfer yapmalarını sağladı.

Artan belirsizlik karşısında, Silvergate Capital müşterileri kendilerini bankadan uzaklaştırdı. Müşterileri varlıklarını başka bir yere yönlendirmeye teşvik ederken onlara fonlarının güvende olduğundan emin oldu.

Silvergate Capital, zararın ardından ödemeleri durdurdu

Dördüncü çeyreğin sonunda 1 milyar dolarlık zarar ile birlikte ocak ve şubat aylarında daha fazla zarar gördü. Kripto bankası, çarşamba günü bir dosyalamada uygulanabilirliğini değerlendirmesi gerekebileceğini açıkladı.

Banka aynı zamanda yaptığı duyuru da, yetkililer ve ABD Adalet Bakanlığı tarafından soruşturma konusu olduğunu kabul etti. Önümüzdeki yıl boyunca bir “süreklilik” olarak devam etme kabiliyetinin belirsiz olduğunu belirtti.

Silvergate Exchange Network’ün askıya alınması, bankacılık yetkililerinin izledikleri finansal kurumlara oynaklık da dahil olmak üzere kriptoya maruz kalmayla ilişkili risklerle ilgili çeşitli uyarılar vermesinden sonra geldi.

Uzmanlara göre, kripto krizi doğal riskler taşıyor. Geleneksel yatırımların aksine, kripto para birimleri merkeziyetsizdir. Aynı zamanda büyük ölçüde düzensizdir. Bu da yatırımcıları piyasa oynaklığına ve dolandırıcılığa karşı savunmasız bırakır.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin