Shiba topluluğu, transfer işleminde 600 milyon yakım gerçekleştirdi

Shiba topluluğu, transfer işleminde 600 milyon yakım gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci meme coini 2022 yılında yakımlara devam ediyor. Yıl boyunca devam etmesi beklenen yakımlar önemli miktarlara ulaşıyor. Ancak bazı yatırımcılar daha fazla yakım bekliyor. Shiba topluluğu ise sn yakımda yarım milyar üzerinde bir işlem gerçekleştirdi.

Etherscan’da Shiba Inu yakma işlemlerini izleyen shibburn hizmetine göre, son 24 saat içinde yarım milyardan fazla Shiba Inu meme parası cüzdanlara gönderildi. Sonsuza kadar kullanılmayacak şekilde transfer oldu.

SHIB tokenları kaldırmaya devam ediyor

Shibburn hizmetinin web sitesi, dün sabahtan bu yana, kimsenin onları harcayamayacağı veya çekemeyeceği birkaç “cehennem” kripto adresine 600,729,245 köpek parası gönderildiğini gösteriyor. Bunu başarmak için katılımcılar beş işlem aldı.

Bu listedeki en büyük tek transfer 595.232.837 SHIB oldu. Kriptodaki bu tutar, 15 saat önce 0x95a9bd206ae52c4ba8eecfc93d18eacdd41c88cc adresinden çıkmaz bir cüzdana taşındı.

SHIB tokenlardaki bu büyük miktar, 17 Mart Perşembe günü kendini gösterdi. Travis Johnson’ın SHIB yakma oyunları Twitter hesabı tarafından yakıldığını belirtti. Bu planlı bir token yakma işlemi olarak kayıtlara geçti. Yok edilen Shiba Inu’nun değeri ise yaklaşık olarak 13.356 dolar.

Bir balina 271.3 milyar Shiba Inu alımı yaptı

Çarşamba günü, anonim bir kripto balinası, satın alma sırasında yaklaşık 6.143.035$ değerinde şaşırtıcı bir 271.370.420.624 SHIB satın aldı. SHIB fiyatı biraz düştüğünden, SHIB’deki bu tutar yaklaşık 400.000$ daha azını oluşturuyor. Bu sabah, SHIB, değerinin neredeyse %2’sini kaybederek düşmeye devam ederken saatlik grafikte devasa bir kırmızı mum yazdırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin