featured

Shiba Inu yüzde 8 oranında ani bir yükseliş yaşadı! – Piyasada neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanılan çöküşün ardından yatırımcılar olumlu haberler bekliyorlar. Beklenen olumlu haberler bugün bazı altcoinlerden geldi. Bu altcoinler ROSE, KDA ve QNT oldu. Bu üç altcoin diğerlerine kıyasla son 24 saatte daha büyük kazançlar elde etmeyi başardı. Çift haneli kazançlar elde etmeyi başaran bu altcoinler yatırımcılarını sevindirdi. Bir diğer yükseliş haberi ise yatırımcıların yakından takip ettiği Shiba Inu altcoininden geldi.

Shiba Inu ve piyasadaki gelişmeler neler?

Shiba Inu şimdi Avalanche (AVAX) altcoinini geçmeye ve piyasadaki genel sıralamada 12. sırayı geri almaya yakın. İki kripto para birimi arasındaki boşluk ise bu yazının yazıldığı sırada bir milyar dolardan biraz daha küçük.

Piyasa lideri ve öncü coin olan Bitcoin (BTC) ise bir kez daha 50.000 dolar seviyesini geri kazanmayı başardı. En büyük kripto para birimi son 24 saatte %2 oranında değer kazandı. Bitcoin cuma günü ABD’nin enflasyon haberleri ile birlikte 50.000 dolar seviyesini kısaca tekrar ziyaret etmişti. Ancak boğalar bu seviyeyi koruyamamışlardı.

Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT) genel kripto piyasasında ilk 10 içinde en iyi performans gösteren coinler. Her ikisi de yaklaşık olarak %5 oranında değer kazandı.

Shiba Inu

En gözde altcoin olan Ethereum (ETH) ise bu haftanın başlarında Bitcoin’e karşı iyi bir oranda kazandıktan sonra yatay bir yolda ilerlemeye devam ediyor.

Şaka amaçlı üretilen köpek temalı coin Dogecoin ise sadece %0,44 oranında arttı. Neredeyse her türlü çekişi elde etmek için de mücadele ediyor. Kripto para birimi güncel olarak mayıs ayındaki zirvesinden %76.64 oranında daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

Shiba Inu ise önceki zirvesini geri alabilmek için %56.75 oranında bir toparlanma yapması gerekiyor.

Ethereum tabanlı köpek temalı bir diğer token Shiba Inu, yaşadığı fiyat düzeltmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Bu haftanın başlarında, önde gelen iki kripto para ödeme şirketi Flexa ve BitPay, Shiba Inu’yu desteklediklerini açıkladı. SHIB ayrıca, daha fazla değişim listesi görmeye de devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin