Shiba Inu'yu unutun! Yerine yatırım yapabileceğiniz 10 kripto para
Shiba Inu'yu unutun! Yerine yatırım yapabileceğiniz 10 kripto para

Shiba Inu’yu unutun! Yerine yatırım yapabileceğiniz 10 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –Shiba Inu’nun tarihi koşusu herkesi şaşırttı. Giderek artan sayıda kripto para borsası, topluluğu büyüyen Shiba Inu’yu listeliyor.

Merkezsiz borsa ShibaSwap’ın Temmuz 2021’de piyasaya sürülmesi, yatırımcıların tokenlerini stake etmesine bile izin veriyor ve daha da önemlisi onları SHIB’i daha uzun süre tutmaya teşvik ediyor.

Ancak SHIB’nin dezavantajları da var. Bu haberimizde yatırımcıların bu yıl seçebilecekleri en iyi Shiba Inu alternatiflerini listeledik.

Bitcoin

Bitcoin, Shiba Inu’nun en popüler alternatiflerinden biri olabilir. BTC gerçek hayattaki uygulamalar sunarken, Shiba Inu böyle bir kullanılabilirlik gösteremedi. BTC, eşler arası bir çevrimiçi para birimidir, yani tüm işlemler, herhangi bir aracının izin vermesine veya kolaylaştırmasına gerek kalmadan doğrudan bağımsız ağ katılımcıları arasında gerçekleşir.

Ethereum

Ethereum, kendi kripto para birimi olan Ether’e sahip, merkezsiz bir açık kaynaklı Blockchain sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezsiz akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır. Ethereum’un kendi iddia ettiği hedefi, merkezsiz uygulamalar için küresel bir platform haline gelmek ve dünyanın her yerinden kullanıcıların sansür, kesinti ve dolandırıcılığa dayanıklı yazılımlar yazmasına ve çalıştırmasına izin vermektir.

Stellar

Stellar, paranın taşınmasına ve saklanmasına izin veren açık bir ağdır. Stellar’ın birincil hedeflerinden biri, dünyada banka hesabı olmayan kişilere ulaşarak finansal katılımı artırmaktır. Ayrıca, finansal firmalara geçmeyi ve Blockchain teknolojisi ile birbirleriyle bağlantı kurmayı da önceliklendiriyor.

Solana

Ethereum gibi, Solana Blockchain de tamamen akıllı sözleşmeleri birleştirmek ve geliştiricilerin merkezsiz uygulamalar oluşturmasına izin vermekle ilgilidir. Ancak Ethereum’dan farklı olarak Solana, verimlilik cephesinde masaya bir dizi dikkate değer avantaj getiriyor. Kriptonun geçmiş kanıtı protokolü, doğrulayıcı gerektirmeden güvenli işlem prosedürleri oluşturur ve aynı zamanda işlem prosedürlerinin hızını katlanarak artırır.

Avalanche

Solana ile birlikte AVAX, Shiba Inu gibi memecoin’lerin aksine açık bir amaç sergileyen bir başka kripto örneğidir. Avalanche, Ethereum’u yenmek için farklı yollar arayan birçok projeden biridir. Ağı, işlemleri diğer herhangi bir kripto para biriminden çok daha hızlı işleyebilir. Ayrıca Avalanche, Shiba Inu’dan çok daha fazla gerçek dünya kullanım örneği sergiledi.

Axie Infinity

Axie Infinity, Blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur. Bu oyunda, oyuncular canavarları ve diğer karakterleri satın alır ve daha sonra gerçek paraya dönüştürülebilecek tokenleri kazanmak için birbirleriyle savaşmalarını sağlar.

Nano

Kripto uzmanları, Nano’nun uzun vadede kesinlikle Shiba Inu’yu geride bırakacağına inanıyor. Nano’nun Blockchain ağının amacı, ödeme yerleşim sürelerini hızlandırmak, maliyetleri büyük ölçüde azaltmak ve herkesin katılmasına izin vermek için süreci demokratikleştirmek. Bunun yanı sıra, ağı son derece ölçeklenebilir ve verimlidir, bu da işlemlerin işlenmesinde kolaylık sağlar.

Cardano

Cardano ve Shiba Inu’nun mevcut koşulları, Cardano’nun Shiba Inu’dan çok daha parlak bir geleceğe sahip olduğunu açıkça gösteriyor. Cardano’nun geliştirilmesi ekip tarafından ertelenmiş olsa da, şu anda ADA belirtecinin mevcut işlevlerini geliştirecek adımlar atıyorlar.

XRP

XRP, Ripple Labs Inc. tarafından oluşturulan bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple’ın yerel kripto para birimidir. Küresel ödeme yöntemlerini kolaylaştırmak ve bankalar gibi merkezi finansal kurumlar tarafından sunulan geleneksel işlem yöntemlerine rakip olarak hareket etmek için inşa edilmiştir.

Fetch.ai

Fetch.ai, varlık ticareti gibi merkezisiz bir makine öğrenimi platformu uygulamasıdır. Uygulamaları, kripto borsası Uniswap kullanıcılarının işlemlerini otomatikleştirmelerine yardımcı olabilir. FET, Fetch.ai’ye güç sağlayan tamamen Ethereum tabanlı bir tokendir.

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin